Marieke Elsinga terug op de radio

Marieke maakte vanochtend telefonisch bekend in de ochtendshow die ze met Mattie Valk maakt, dat ze vanaf maandag weer terugkeert.

Na een ’sabbatical’ van 1,5 maand maakt ze volgende week haar comeback op Qmusic. Ze gaat wel een dag per week minder werken.

4 Comments

  1. Mooi. Ik lag hier zo wakker van maar gelukkig komt ze terug.

    (Lees als een reactie van de heer Roosmalen he?)

  2. het allerleukste.

    De presentatrice kondigde in april aan tijdelijk te stoppen met haar televisie- en radiowerk. “Ik krijg heel vaak de vraag: hoe hou je dat vol, dat je radio én televisie maakt? Mijn antwoord is dan altijd: ik vind het gewoon het allerleukste om te doen. Het geeft mij heel veel energie. Maar de laatste tijd merk ik dat het me juist energie kost. En daarom heb ik besloten heel even op de rem te trappen, zodat ik over twee jaar nog steeds kan zeggen dat ik dit het allerleukste vind om te doen.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*