Archief Bart de Graaff komt op Youtube


Vandaag is het precies 20 jaar geleden dat BNN-omroepbaas Bart de Graaff overleed. Zijn zus, Mirjam Smit-de Graaff, meldt aan De Gooi en Eemlander dat daarom alle video’s van deze iconische mediapersoonlijkheid online beschikbaar komen.

Naast bekende fragmenten, zoals de Teringtubbies en Bart als de weerman met Gilles de la Tourette, komt er ook veel materiaal van hem beschikbaar, dat nog niet bij iedereen bekend is. 

2 Comments

  1. Bart brecht kleur op tv. Hij heeft zijn te kort leven echt geleefd. Diepe indruk maakte de documentaire over zijn nier transplantatie. Hij heeft een mooi tv erfenis nagelaten.

    Dankjewel Mirjam voor het delen ervan op youtube.

    • Leuk om op YouTube te zetten is misschien ook de documentaire Toen Bart nog Boos was. Deze is ooit uitgezonden bij Veronica toen het de zender een onderdeel was van de MTV group. Bijna niemand heeft dit toen gezien en hij is ook nooit meer herhaald.

      Als Bart toch eens wist wat er met zijn BNN is gebeurd. Bijna niets is er van over in de combinatie BNNVARA. Hoe zijn ze toch ooit bij die fusie gekomen. BNN had gewoon op zich zelf moeten blijven.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*