Luistercijfers week 8: Radio 10 voorbij Qmusic

NPO Radio 2 kukelt twee procent in marktaandeel naar beneden en voelt de hete adem van Talpa’s Radio 10 in de nek. Qmusic stijgt in marktaandeel maar moet toch genoegen nemen met een derde plek, hopelijk maakt de terugkeer van Marieke Elsinga vier keer per week in de ochtend het verschil weer binnenkort. Bij Radio Veronica is de weg naar boven nog steeds gaande. Na een opleving tijdens de Zeroes week keert 3FM weer terug naar het oude vertrouwe marktaandeel van iets meer dan 2%.

5 Comments

  1. Meeting is niet maatgevend, zo veel mensen die opgegeven hebben en veel te weinig wensen die uitgenodigd waren. Problemen zijn nog steeds niet opgelost met de VPN verbinding en de app zelf, dus zeg het maar welke waarde hang je eraan

    • geen waarde aan hechten. alleen mensen met belangen bij een radiozender zijn gek genoeg op die spionage-software op hun telefoon te laten

  2. Ik zie een mooie top tien met stations die in de lijn der verwachting liggen als het gaat om de van mond tot mond reclame. In mijn omgeving hoor ik vrijwel geen positieve commentaren als het o.a. om Kink of 3FM gaat. Mijn complimenten voor NPO radio 5 als enige in de top tien zonder een FM frequentie.

    • In jouw omgeving? Oh nou dat moet heel veelzeggend zijn. 3FM is gewoon een goede zender nu. Die veranderingen gaan een tijdje duren want volgens mij iedereen weet die een beetje verstand heeft van radio. En dat in een adem noemen met Kink laat wel zien dat Andreas een beetje de weg kwijt is. Radio 5 profiteert van een hele lange luistertijd.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*