Geert Dales haalt uit naar Jeroen Pauw

In podcast#5 ‘Ons soort mensen” van Frank du Mosch en Ton Verlind haalt oud-wethouder van Amsterdam en oud-burgemeester van Leeuwarden Geert Dales fel uit naar Jeroen Pauw die vorige week in een van de talkshows aan Sigrid Kaag vroeg naar aanleiding van het fakkelincident in Diepenheim ‘Vraagt u zich nooit eens af, ligt het ook aan mij?”.

Dales: ‘Ik vind het jammer dat ik daar niet zat. Ik zou Jeroen Pauw echt over tafel getrokken hebben. Het is een ongelooflijke opmerking die hij daar maakte. Ik kan een uitzending vol praten over hoe hij bezig is met zijn handel, business en belangenverstrengeling. Overal zit ie met zijn vingers in; programma’s die hijzelf presenteert en ook weer produceert en doorverkoopt. Het gaat allemaal om geld. Die komt even Kaag de maat nemen: donder op zeg’. In de podcast, waarin verder gesproken wordt over de Nederlandse bestuurscultuur en de toenemende onvrede komt Dales tot de conclusie dat ‘Nederland in behoorlijke mate een corrupt land is’.

6 Comments

 1. Wat een idioot, die Dales.
  Jeroen Pauw stelde de vraag die gesteld moest worden. Het lijkt er steeds meer op dat we in deel van de VVD beter kan overstappen naar D’66

 2. Ja eens. Dit was gewoon een billijke vraag van Pauw, maar heel woke/deugland valt er weer over incluis Dales. Laten we blij zijn dat er eindelijk dit soort vragen gesteld worden bij de NPO. Licht aan het eind van de tunnel dus. Er is hoop etc…Doe zo verder dus!

 3. “Zeg Pim, je bent doidgeschoten door een Volkert vd G met zijn milieuobsessie, maar denk je nooit eens….ligt het aan mij?”

  Intimidatie en geweld roep je nooit over jezelf af en dat mag nooit het excuus zijn.
  Weten jullie nog hoe Janmaat werd geintimideerd?
  Er zijn politici die hun invloed onderschatten met bepaalde uitspraken.

 4. Een meer dan terechte vraag van Jeroen Pauw! Kennelijk vind Geert Dales dat hare koninklijke hoogheid Sigrid Kaag geen kritische vraag gesteld mag worden. Wat een gotspe is dat. Ik heb Geert Dales een paar keer bij een uitzending van Ongehoord Nederland gezien en ik vroeg mij al af wat hij daar kwam doen?

  In deze uitzending was de heer Dales de hele tijd aan het ruziën met presentatrice Raisa Blommestijn. Daar was de heer Dales ook al niet op zijn plaats. Het beter om aan een uitgerangeerde politicus met een slechte staat van dienst als Geert Dales geen aandacht meer te besteden.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*