Luistercijfers week 45: Qmusic en Radio 538 stijgen flink, Radio Veronica zakt

Qmusic stijgt flink in marktaandeel de afgelopen week. Ook Radio 538 doet goede zaken, mede dankzij de tweede week van de 538 Top 1000. Radio 10 zakt 0,4% en Radio 5 0,7%. Radio Veronica zakt van 2,5% naar 2%, waarbij vooral de enorme daling in luistertijd opvalt, het nieuwe muziek- en presentatiebeleid geeft duidelijk nog niet het gewenste effect. Talpa’s Sky Radio was weer bereiksleider afgelopen week met bijna 4 miljoen luisteraars.

15 Comments

 1. Ik hoop voor Veronica dat er snel een top dj aangetrokken word maar gezien kosten die ze hebben gemaakt Voor het FM kavel zal dat wel niet gebeuren

  • Denk niet dat er veel top dj’s naar Veronica willen. Ze zullen het binnen het eigen bedrijf moeten zoeken ben ik bang.
   Misschien maar opbouwen met Barry Paf in de ochtend en Daniel Lippens in de middag. En mocht Stenders vertrekken dan Dimitris Kops op 14-16.
   Meer kan ik niet bedenken

   • Van Inkel promoveren van het weekend naar de ochtendshow op Veronica? Bram Krikke wilde dolgraag een middagshow en zei daarvoor alles te laten vallen. Dus ja, dat?

    Verder, qua populaire dj’s. Tja. Edwin Evers heeft een nieuwe hobby. Robert Jensen die wil nooit meer in de mainstream media werken. Ekdom zit wel goed bij 10. Stenders jagen ze weg.

    • Stenders jagen ze niet eg, die heeft er zelf een puinhoop van gemaakt. Trap niet in die slachtofferrol-spelletjes van Rob, doet ie altijd als ie zijn verantwoordelijkheid niet meer wil pakken.

 2. Nog wel Richard, maar dat gelul zal met de komst van Lantinga en maatje behoorlijk toenemen en die muziek verschild toch echt niet veel met R10?

 3. Sinds de frequentie wisseling is de ontvangst van Veronica hier bar slecht, terwijl de andere zenders uit de top wel goed te ontvangen zijn.
  Als dat op meer plaatsen het geval is, kan dat ook de terugval van Veronica verklaren.

  • Absoluut. Ze zijn er zeker niet op vooruitgegaan qua ontvangst. Mijn advies: Slam! weer snel terug op die frequenties, Veronica is kapot. En gaat het zeker niet winnen van Joe en 10. Een jongerenzender ontbreekt nu op FM, weinig tot geen concurrentie.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*