Luistercijfers week 1: Alle stations met speciale acties in december plukken er nog steeds de vruchten van

Na het verwoestende marktaandeel van week 52 waarin NPO Radio 2 met hun Top 2000 werkelijk alles en iedereen omver sloeg blijkt dat de stations die er tóch iets tegenover programmeerden er nog wat goede zaken mee hebben gedaan: luisteraars hebben het station (her)ontdekt en blijven daardoor in week 1 ook hangen. Ieder station, behalve Sky Radio, krijgt er marktaandeel bij, waarbij gezegd moet worden dat Sky Radio en Qmusic de stations waren die aardig overeind bleven tijdens de Top 2000 week en meting.

19 Comments

    • Natuurlijk niet, die is zijn bron bij Veronica verloren na ontslag vanwege lekken naar Kicken. Patrick had daarnaast in 2023 al heel weinig scoops, wel gegokt op wisselingen. We wachten de persberichten gewoon weer af.

        • Je kan het blijven roepen Patrick, maar je weet dat het niet klopt. Bas van Teylingen is ontslagen omdat hij nieuws naar jou lekte. Dan kun je ‘iets met iup adressen’ roepen, maar dat heb je vaker gedaan als je het niet meer weet. Hij was verdacht, is als enige iets nieuws verteld door de leiding waar jij korte tijd later mee in een stukje kwam. Hij schrijft niet voor niets dat het radio avontuur helaas voor hem gestopt is…

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*