Lex Gaarthuis presenteert de ‘Radio 10 Zomer Ochtendshow’

De komende drie weken horen luisteraars een speciale ochtendshow op Radio 10. Lex Gaarthuis heeft voor deze periode een eigen zomerteam samengesteld bestaande uit sidekick Kimberly van de Berkt, nieuwslezer Harry van der Heijden en columnist Sjaak Bral. Van maandag 9 tot en met vrijdag 27 augustus is de ‘Radio 10 Zomer Ochtendshow’ iedere werkdag tussen 06.00 en 10.00 uur te horen op Radio 10.

V.l.n.r.: Harry van der Heijden, Lex Gaarthuis, Kimberly van de Berkt.
Momenteel geniet het team van ‘Ekdom in de Morgen’ van een welverdiende vakantie en daarom heeft Radio 10-dj Lex Gaarthuis Kimberly van de Berkt en Harry van der Heijden gevraagd samen met hem een speciale tijdelijke ochtendshow te maken. Sjaak Bral verzorgt dagelijks een column.
Radio 10-dj Lex Gaarthuis: “Ik kijk er enorm naar uit om weer een eigen ochtendshow op Radio 10 te maken. Met Harry werkte ik al vaker samen en ik ben blij dat ik Kimberly aan het team heb kunnen toevoegen. Het is alweer 10 jaar geleden dat zij voor het laatste te horen was op de radio. Sjaak Bral maakte voor de ‘90’s Top 510’ al een dagelijkse column en dat viel goed in de smaak. Daarom heb ik hem gevraagd om dagelijks het komkommernieuws met ons door te nemen.”
De ‘Radio 10 Zomer Ochtendshow’ is van maandag 9 tot en met vrijdag 27 augustus iedere werkdag tussen 06.00 en 10.00 uur te horen op Radio 10. Vanaf maandag 30 augustus is Gerard Ekdom terug met ‘Ekdom in de Morgen’.

Radio 10 Zomer 

4 Comments

    • VI in de ochtend luistert fijn. De sfeer van de ochtendshow van Evers zonder dat het gemaakt aanvoelt. Ook een goede portie zinloos nieuws, leuke gesprekken en aandacht voor het Nederlandse lied. Ik hoop dat ze nog lang blijven, of dat op 2, 10, Veronica of Q is maakt mij niet uit.

  1. Mijn verachting is dat Wilfred en zijn team op termijn verhuizen naar Radio 10. Daar passen ze beter met de show en vormt een goeie combinatie met Somertijd in de middag. Al zullen ze echter wel de naam van het programma moeten veranderen.

    Gerard Ekdom dan naar Veronica. Vooral bij dit nieuwe Veronica past hij goed in de ochtend. Het zou de zender tevens een boost geven.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*