Leef nu en maak je droomreis!

Je leeft maar een keer. Geniet zoveel mogelijk van dat leven. Wilde je altijd al eens op safari gaan? Een luxe cruise of naar een festival ergens in de wereld? Doe het dan gewoon! Laat je door dit artikel inspireren.

Maak je dromen waar, leef nu

Als regelmatige bezoeker van spreekbuis.nl ken je wellicht het beroemde liedje van Roger Wittaker, een oudje al, waarin hij zingt: “I met a man who had a dream. He had that dream since he was 20. I met that man when he was 81”. De boodschap is echter actueler dan ooit. Heb je een droom, maak deze dan waar! Nu, nu het kan. Stel het niet uit tot later, want voordat je het weet ben je 81 en droom je nog steeds! Bovendien weet je nooit hoe het er helemaal niet van komt. Je kunt immers ziek worden, en er kan van alles gebeuren, denk aan de pandemie waarbij heel veel mensen door beperkingen hun dromen voorlopig in de ijskast moesten zetten. We hebben het de afgelopen jaren van nabij meegemaakt. Leef daarom nu en geniet nu. Maak je dromen nu waar.

Zoveel mensen, zoveel dromen

De een droomt van het bijwonen van alle GrandPrix races of een prachtige voetbalwedstrijd, de ander van het bezoeken van een geweldig muziekfestival ergens op de wereld, en weer een ander zou heel graag een beroemde acteur, zanger of politicus willen ontmoeten. Of een stuk kunst aanschaffen. En nog weer een ander droomt van een bijzondere reis. Iedereen heeft zo zijn eigen dromen.

Droomreis maken

Is het jouw droom om een wereldreis te maken, op safari te gaan in een land als Tanzania of Namibië, een exclusieve cruise te maken, een Himalayatrektocht of met je rugzak op door Zuid-Amerika te trekken? Stel het niet uit en doe dat dan vooral en doe dat nu! Je leeft immers nu en mag best een beetje genieten en je dromen najagen. Ook als dat geld kost en je dat geld momenteel even niet beschikbaar hebt.

Persoonlijke lening

Heb je geen rijke familie of vrienden die jou willen sponsoren, dan kun je voor zo’n eenmalige droomreis of het waarmaken van een andere kostbare en langgekoesterde wens een persoonlijke lening afsluiten. Er zijn diverse bedrijven actief op de Nederlandse markt die dergelijke leningen aanbieden. Juist door de flexibele aard van dat soort leningen, je kunt zelf bepalen hoeveel je leent en voor welke periode, is dit uiterst geschikt om te gebruiken om nu jouw dromen na te jagen!

Geld lenen kost geld!

Bedenk wel dat geld lenen ook geld kost. Je dient immers rente te betalen, bovenop het aflossen van de lening. Uiteindelijk betaal je dus meer dan je geleend hebt. Leen dus niet meer dan dat je nodig hebt om jouw droom waar te maken, zorg dat je netjes op tijd bent met betalen van rente en aflossing en vooral: Doe het niet te vaak! Bedenk goed waarvoor jij een lening aangaat en geniet daar met volle teugen van. Iedere keer dat je een terugbetaling of rentebetaling doet kun je terugdenken aan de droom die je hebt waargemaakt.

Inspiratie

Wil jij niet nog steeds dromen als je 81 bent, maar dan vooral terugkijken op de dromen die je hebt waargemaakt? Dan hopen we dat dit inspirerende artikel en deze tips van Bondora daartoe hebben bijgedragen!