KINK-dj Tim op het Broek tekent bij

Tim op het Broek blijft te horen op radiostation KINK. De 38-jarige discjockey heeft zijn contract met het station verlengd.

Op het Broek presenteert sinds mei 2019 de middagshow op KINK, KINK Rush Hour. Daarnaast is hij elke vrijdagavond te horen in het programma KINK KAFE en maakt hij meerdere shows voor het themakanaal KINK DNA Classics. Begin 2021 verraste hij vriend en vijand door een nominatie in de wacht te slepen voor de Zilveren Radioster, de belangrijkste publieksprijs voor radiomakers.”Ik kijk er naar uit om nog meer mooie muziek te draaien op KINK,” aldus Op het Broek. “Maar eerst moest ik op de foto met programmadirecteur Michiel Veenstra en een ongeopende fles champagne”.

“Tim is in de korte tijd dat KINK bestaat onlosmakelijk verbonden geraakt met het station”, reageert programmadirecteur Michiel Veenstra. “Zijn programma’s zijn verrassend, grappig, avontuurlijk, ontregelend en vooral echt. Ik ben er enorm blij mee dat hij ook de komende jaren vaste waarde blijft voor de KINK-luisteraar”.

2 Comments

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*