NOS op 3 lanceert dagelijkse podcast

Lang verhaal kort is een dagelijke korte podcast over een actueel onderwerp 

NOS op 3 start in samenwerking met NPO 3FM een nieuwe podcast: Lang verhaal kort. Elke werkdag krijg je in ongeveer vijf minuten uitleg bij een actueel onderwerp. 

Zoals ‘Bepalen peilingen jouw stem?’‘Wie zijn de demonstranten in Myanmar?’ en ‘Waarom lijken de verhalen van Diana en Meghan zo op elkaar?’.

Het zijn onderwerpen die op dat moment het nieuws domineren en Lang verhaal kort vertelt wat jij moet weten om het nieuws hierover beter te kunnen volgen.  Lang verhaal kort is iedere werkdag rond de klok van vijf te vinden in alle podcastapps. Vanmiddag wordt de nieuwste Lang verhaal kort gepubliceerd over Meghan en Diana. 

Lang verhaal kort 
In Lang verhaal kort neemt een verteller je in een vaste opbouw mee naar het antwoord op de hoofdvraag. De podcast is op een toegankelijke manier gemaakt en duurt rond de vijf minuten. Daardoor is de podcast zonder veel moeite tussendoor te beluisteren, onderweg naar huis of tijdens het koken. Hiermee is Lang verhaal kort één van de eerste kortere podcasts over nieuws. In een paar minuten ben je bij over een onderwerp waar het veel over gaat. 
Lang verhaal kort. 

De nieuwe NOS op 3 in samenwerking met NPO 3FM is hier te beluisteren en op 3fm.nl/langverhaalkort

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*