Jan van Veen lanceert Candlelight Kids!

Jan van Veen komt binnenkort met iets nieuws: Candlelight Kids. Gedichten van,voor en door kids van 10 tot 15 jaar.

Gedichtenman Jan ‘Candlelight’ van Veen staat bekend om zijn typerende, rustgevende stemgeluid waarmee hij in zijn radio-carrière inmiddels tienduizenden gedichten heeft voorgelezen op zijn internetzender Candlelight Radio en overige zenders. Nog altijd is Van Veen’s Candlelight Radio, dat 7 dagen per week non-stop te beluisteren is, een vast baken voor fans van de allermooiste muziek in combinatie met gedichten van luisteraars. Nu komt Jan van Veen met iets nieuws: Candlelight Kids. Gedichten van, voor en door kids van 10 tot 15 jaar.

Candlight Kids
Vanaf zondag 17 oktober a.s. is Candlelight Kids wekelijks met een uur durende radio-uitzending via Candlelight Radio en via podcast te beluisteren. In samenwerking met de o.a. School der Poëzie  en dr. Kila van der Starre, docent Nederlandse letterkunde aan de Universiteit van Utrecht, praat presentatrice Hannah, met jonge amateurdichters die in de uitzending zelf hun gedichten voorlezen.

De jeugd heeft de toekomst
Volgens gedichtenman Van Veen is het maken van gedichtjes onder kinderen nog nooit zo populair geweest: ‘Je ziet dat de tijdsgeest kinderen enorm inspireert tot het opschrijven van hun diepste emoties. Gevoelens van angst, twijfel, hoop en liefde die ze soms op die leeftijd dikwijls verbaal nog niet goed kunnen uiten, worden prachtig beschreven op papier. Via onze website krijgen wij dagelijks pareltjes van poëzie binnen. Voor ons team heerlijk materiaal om binnenkort een prachtig gedichten-luisterprogramma van, voor en door kids van te maken’, aldus Van Veen.

Meedoen en inzenden
Kinderen in de leeftijd van 10 tot 15 jaar kunnen via het online formulier zich gratis aanmelden voor deelname aan Candlelight Kids.

Jan ‘Candlelight’ van Veen bedacht Candlelight Kids. Vanaf zondag 17 oktober a.s. te beluisteren op internetradio en podcast.

1 Comment

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*