Idtv-baas Taco Rijssemus wordt CEO van All3Media Duitsland

Taco Rijssemus is gepromoveerd tot CEO van All3Media Duitsland en vervangt Markus Schäfer, die heeft besloten zijn functie neer te leggen.

Taco Rijssemus Rijssemus werd in 2017 CEO van het Nederlandse productiebedrijf idtv, eigendom van All3Media, en kwam over van de KRO-NCRV. Hij zal deze rol behouden wanneer hij op 1 september CEO van All3Media Duitsland wordt, terwijl hij ook het toezicht op de andere Nederlandse prodco ICP en All3Media in België aan zijn takenpakket toevoegt.

All3Media Duitsland is eigenaar van onder meer Filmpool Entertainment, Filmpool Fiction, The Fiction Syndicate, South & Browse, Tower Productions, Bon Voyage Films en het digitale bedrijf Little Dot Studios.

Rijssemus: “Markus en ik hebben de afgelopen vijf jaar een zeer succesvolle samenwerking gehad en ik kijk erg uit naar mijn nieuwe rol. De Duitse markt is ongelooflijk levendig, biedt enorme kansen en heeft zoveel getalenteerde contentmakers.”

Schäfer: “Na 17 jaar bij All3Media heb ik besloten om nieuwe uitdagingen buiten het bedrijf aan te gaan en ik kijk er naar uit om dit te doen. Deze stap wordt een stuk makkelijker gemaakt door te weten dat ons bedrijf in de beste handen is bij Taco Rijssemus, met wie ik de afgelopen jaren nauw heb samengewerkt.” Onder leiding van Schäfer heeft All3Media Germany zijn marktpositie versterkt door de overname van het productielabel South & Browse en de toevoeging van The Fiction Syndicate, Bon Voyage Films en Little Dot Studios aan de Duitse groep.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*