Jan Joost van Gangelen en Hans van Breukelen op De Perstribune

Zondag 20 juni zijn presentator Jan Joost van Gangelen en oud-doelman Hans van Breukelen te gast in het media- en sportprogramma De Perstribune van MAX, tussen 12.00 en 14.00 uur op NPO Radio 1.

Jan Joost van Gangelen, de mediagast in het eerste uur, van 12.00 tot 13.00 uur, is presentator van sportzender ESPN waarvoor hij diverse programma’s maakt. Van Gangelen begon zijn loopbaan aanvankelijk als leraar Nederlands, maar werd al snel verslaggever bij NOS Studio Sport. Na een aantal jaren koos hij voor een commercieel avontuur dat hem onder meer bracht bij Talpa, RTL, SBS, Veronica en Fox.

Hans van Breukelen, de sportgast in het tweede uur, van 13.00 tot 14.00 uur, is voormalig doelman van onder meer PSV en Oranje. Hij kwam 73 keer uit voor het Nederlands elftal, waarmee hij in 1988 Europees Kampioen werd. In datzelfde jaar won Van Breukelen met PSV de Europa Cup I. Na zijn actieve loopbaan werd hij sportbestuurder bij onder meer de KNVB. Onlangs verscheen van zijn hand een boek over mentale innovatie.

In De Perstribune signaleert mediadeskundige Ron Vergouwen opvallende mediatrends uit heden en verleden.

De Perstribune wordt gepresenteerd door Margreet Reijntjes.

De Perstribune

Elke zondag van 12.00 tot 14.00 uur
Bij MAX op NPO Radio 1
MAXVandaag.nl 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*