Film1 Action wordt toegevoegd op Amazon Prime Video Channels in Nederland

Vanaf 17 juni is het Film1 Action lineair kanaal beschikbaar op Amazon Prime Video Channels in Nederland. Prime-leden zullen dan in Nederland toegang hebben tot alle vier de Film1-kanalen in het maandelijks betaalde pluspakket.

Film1 is verheugd om aan te kondigen dat Film1 Action, een van de best presterende lineaire kanalen in het Film1-pakket, vanaf 17 juni 2021 beschikbaar zal zijn op Amazon Prime Video Channels in Nederland. Film1 Action wordt toegevoegd aan het Film1-pakket waarbij Prime-leden toegang krijgen tot een speciale collectie Hollywood-kaskrakers, populaire films en nu ook sterke actiefilms die de line-up van de lineaire Film1-kanalen en uitgebreide on demand-selectie compleet maken.

Eind vorig jaar lanceerde Film1 met succes zijn drie andere lineaire kanalen – Film1 PremiereFilm1 Drama en Film1 Family – en een selectie van on demand-content op Prime Video Channels in Nederland. Het Film1-pakket, dat dankzij de vier lineaire zenders en de bijbehorende on demand-catalogus geschikt is voor liefhebbers van verschillende filmgenres, stelt Prime-leden in staat te genieten van veelgeprezen titels, zoals Guy Ritchie’s The Gentlemen, met Matthew McConaughey, Charlie Hunnam en Hugh Grant. De grootscheepse oorlogsfilm Midway van Roland ‘Independence Day’ Emmerich over de strijd die de Amerikaanse marine een halfjaar na de aanval op Pearl Harbor voerde tegen de Japanse vloot in de Grote Oceaan. En het huiveringwekkende Midsommar, met in de hoofdrol de Oscargenomineerde actrice Florence Pugh, waarin een stel jonge Amerikanen op hun vakantie in Zweden tijdens de midzomernacht een bloedstollend avontuur beleven bij een obscure heidense gemeenschap.

”Het actiegenre is het meest populaire genre op Film1, wat de toevoeging van Film1 Action aan Amazon Prime Video Channels bijzonder relevant maakt voor de Nederlandse kijkers. Bij Film1 zijn we altijd bezig om de beste en meest aansprekende films die we bij topdistributeurs hebben geselecteerd naar onze kijkers te brengen”, aldus Jeroen Bergman, Managing Director bij Film1.

Andere topfilms zijn: Hard Kill (2020) met in de hoofdrol Bruce Willis; de horrorfilm Child’s Play (2019); het Nederlandse misdaaddrama Penoza: The Final Chapter (2019); Academy Award-winnaars Django Unchained en Zero Dark Thirty; en de actiehits Rambo: Last Blood (2019) en Angel Has Fallen (2019).

Film1 is beschikbaar voor Prime-leden in Nederland via de bestaande Prime Video-app om altijd en overal films te kijken op onder andere smart-tv’s, mobiel, Amazon Fire TV Stick, gameconsoles en via het internet. Prime-leden hebben toegang tot de inhoud van Film1 met het gemak van één account, login en gebruikerservaring via Prime Video. Het is dus niet nodig om van app naar app te springen.


1 Comment

  1. Maar als er een film draait op Film1 die op Prime Video als huur film staat dan kan je die film niet terugkijken op Film1. Dat wordt nergens gemeld door Amazon.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*