Ivo van Breukelen naar de ochtend van 3FM

In een recente wijziging van de dagprogrammering van NPO 3FM, maakt de zender bekend dat Ivo van Breukelen, de bekende 3FM-dj van KRO-NCRV, een nieuwe tijdslot gaat invullen. Vanaf maandag 26 februari zal Van Breukelen elke werkdag van 10.00 tot 13.00 uur te horen zijn met zijn gelijknamige programma. Deze verandering markeert een nieuwe fase voor de dj, die nu de verantwoordelijkheid krijgt om luisteraars te begeleiden bij de start van hun werkdag.

Ivo van Breukelen deelt zijn enthousiasme over deze nieuwe uitdaging: “Ik vind het heel tof dat ik het tijdslot 10.00 tot 13.00 uur mag invullen voor 3FM. Dat moment van de dag vraagt om een bepaalde energie en sfeer en past me als een jas. Samen met de 3FM-luisteraar ga ik invulling geven aan de start van de werkdag en daar heb ik heel veel zin in!”

Spreekbuis columnist Patrick Kicken meldde al begin februari dat Ivo naar de ochtend gaat en dat Sophie Hijlkema het middagblok voor haar rekening gaat nemen:

8 Comments

  1. Super dat Ivo meer naar de ochtend gaat en Sophie de vroege middaguren voor haar rekening neemt. Nu nog de invulling voor vrijdagmiddag. Kan bijna niet missen dat feestnummer Rob Janssen het gat van Eddy Keur gaat vullen?

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*