Arnold Karskens (Ongehoord Nederland): Frederieke Leeflang maar één keer gezien in anderhalf jaar tijd

NPO-baas Frederieke Leeflang stelt in een Telegraaf-interview dat de communicatie tussen de NPO en Omroep Ongehoord Nederland (ON!) verbeterd is. Echter, ON!-voorzitter Arnold Karskens uit kritiek op deze bewering. Via sociale media hekelde Karskens de claim van Leeflang en benadrukte dat er vermeende verbeteringen zijn tussen de NPO en ON!. Karskens merkte op: “Ik heb haar één keer gezien in anderhalf jaar,”.

7 Comments

 1. Commissariaat van de media kom er maar in.
  De leugen regeert. De onderste steen moet naar boven komen

  (Ik heb meer vertrouwen in ON dan in Leeflang)

 2. Dit is een frame vanuit ON. Frederieke Leeflang bedoelt niet persoonlijk, maar bedoelt vanuit de NPO met ON. Frederieke Leeflang is voorzitter van de Raad van Bestuur van de NPO en die gaat niet elke dag alle vele omroepbestuurders en omroepdirecteuren af. Daar heeft zij mensen voor die dat doen. Een directie video, een directie audio, genremanagers, netmanagers etc. etc. Dat bedoelt ze, maar DAAR gaat Arnold Karskens natuurlijk niet op in.

  • Als je de mails leest tussen leeflang en ombudsvrouw smit, dan hebben die wel heel veel tijd gestoken om omroep ON weg te krijgen.
   Dus houd op met dit onzin verhaal Frame. Het zijn 2 onprofessionele personen. Zo snel mogelijk dumpen die twee. Ik hoop dat er een pvv kabinet komt en dan kunnen ze de boel schoonvegen.

 3. Laten we zeggen dat de rest van het mediapark ON ook zelden ziet. In vrijwel alle overleggen ontbreken ze. Nul interesse in samenwerking.

  • Sic komt uit het Latijn en betekent ‘aldus, op deze manier’. U kunt sic gebruiken om duidelijk te maken dat u zich bewust bent van een fout in een citaat van een andere auteur of spreker, maar dat u het citaat respecteert. U zet sic tussen haakjes achter de fout.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*