Hilversum sluit ‘100 Jaar Mediastad’-jubileum af met de Top 2000

Eigenlijk wilde Gemeente Hilversum jubileum ‘100 Jaar Mediastad’ inluiden met het binnenhalen van Het Glazen Huis van Serious Request 2017. Hilversum viste toen achter het net en verloor van Apeldoorn. Het was direct de laatste editie van Het Glazen Huis. Wethouder Wimar Jaeger van mediazaken richt zijn pijlen nu op het Top 2000-evenement dat al jaren in Beeld en Geluid wordt georganiseerd.

Jaeger: “We hebben gezocht naar iets anders om het feestjaar af te sluiten. We hebben nu aansluiting gevonden bij de Top 2000, van NPO Radio 2.”

Elk jaar trekt het Top 2000 Café meer bezoekers. Vorig jaar waren dit er meer dan 30.000. Gemeente Hilversum zet ook buiten Beeld en Geluid veel activiteiten rondom dit thema op. Zo worden er elk jaar in de winkelstraten speakers opgehangen waar de Top 2000 live te volgen is. Diverse horecagelegenheden doen ook mee met het Top 2000-thema. De exacte invulling in de Mediastad wordt binnenkort bekendgemaakt. 2019 is direct weer een jubileumjaar, want dan bestaat radio 100 jaar.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*