Henny, Ad, Frits, Edwin en Estavana in Beter Laat dan Nooit op SBS6

Vandaag stappen Estavana Polman (30), Henny Huisman (72), Ad Visser (76), Frits Barend (76) en Edwin Rutten (80) in het vliegtuig om naar het verre Azië te vliegen voor het SBS6-programma Beter Laat dan Nooit. In de zesdelige serie gaan de vier tv-iconen samen met hun sportieve reisleidster op pad voor een bijzondere roadtrip door Nepal, Zuid-Korea en Cambodja. Zij dompelen zich volledig onder in verschillende culturen en halen samen verhalen op uit hun glansrijke carrières en privélevens. Hoe dit avontuur verloopt is vanaf woensdag 30 augustus om 20.30 uur te zien op SBS6. 

Tv-iconen

De vier tv-iconen staan te springen om deze bucketlistreis te maken, onder begeleiding van reisleidster Estavana. Talkshowicoon Frits Barend was jarenlang voor velen de afsluiting van hun werkdag met Barend en Van Dorp. In 2000 werd hij uitgeroepen tot Omroepman van het jaar. Frits kijkt enorm uit naar de landen die ze gaan bezoeken. Vooral Cambodja trekt zijn aandacht vanwege het verleden van de Rode Khmer en het afschuwelijke bewind van Pol Pot. Verder is Frits een echte fietsfanaat en hoopt een mooie tocht te maken tijdens de reis.

Henny Huisman is één van de bekendste showmasters van de Nederlandse televisie. Hij presenteerde iconische programma’s als de Soundmixshow en de Surpriseshowwaar hij een Gouden Televizier-Ring voor ontving. Henny’s droom is om de Mount Everest te zien. Ook wil hij een openbare crematie in één van deze landen meemaken, omdat hij het bijzonder vindt hoe ze hier met de dood omgaan.

Ad Visser, ook wel bekend als Mister Toppop, is al 50 jaar op de Nederlandse televisie te zien. Hij stond met vele muziekgrootheden op het podium en heeft zelf veel muziek gecomponeerd. Ad is van plan zich compleet te laten verrassen op deze reis, maar hij hoopt wel het Cambodjaanse tempelcomplex Angkor Wat te bezoeken.

Edwin Rutten was als Ome Willem 15 jaar lang de grootste jeugdheld van Nederland. Daarna ging hij verder als jazz-zanger, musicalacteur en radiopresentator. Edwin maakte voornamelijk reizen binnen Europa en vindt deze roadtrip daarom extra bijzonder. Hij is nieuwsgierig naar de rituelen en gebruiken van de drie landen en uiteraard ook naar de lokale muziek.

Estavana Polman kijkt ook ernaar uit om met dit kleurrijke viertal op reis te gaan: “Om met dit reisgezelschap een onvergetelijke roadtrip te maken is iets wat ik straks ook van mijn bucketlist kan afstrepen. Ik heb dit iconische viertal inmiddels ontmoet en dat smaakt naar meer.”

Beter Laat dan Nooit wordt geproduceerd door Fabiola.

Uitzending: vanaf woensdag 30 augustus, wekelijks om 20.30 uur op SBS6 en KIJK.nl.

2 Comments

  1. Wat wordt bedoeld met de term voornaamwoord?
    Een voornaamwoord is een woord dat verwijst naar personen, dieren of dingen (concreet of abstract), zonder die met name te noemen. Voornaamwoorden komen dus in feite ‘in de plaats van’ een zelfstandig naamwoord, bijvoorbeeld die in plaats van ‘Andrea’, of het in ‘Ik begrijp het!’

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*