Jurgen van den Berg duikt voor MAX in de Tour de France

Het MAX-radioprogramma Villa VdB maakt tijdens de Tour de France (1 tot en met 23 juli) op NPO Radio 1 plaats voor Radio Tour de France (NOS). Maar niet getreurd, luisteraars hoeven Jurgen van den Berg in deze periode niet te missen. Met de audiowebserie Terug naar de Tour neemt Jurgen de luisteraars mee langs het parcours. Vanaf zaterdag 1 juli is de serie elke ochtend te horen op MAX Vandaag en via de socials van Villa VdB.

5 Comments

  1. Radio Tour de France was, ik zeg, was heerlijk om naar de luisteren. Toen hadden we nog de muziek van Herman vd Velden en een prima stel presentatoren. Het was werkelijk een lust voor het oor. Vooral het laatste uur met Koos Postuma en ” De Heer Teunissen “. Heimwee……..

    • Wij hadden er dagen bij van, door de STER geteld, 2.1 miljoen luisteraars !!! Het grote succes van de jaren 70-80 en ’n beetje 90, kwam door ’n aantal factoren … Horizontale programmering door grote namen, mijn eerste radio tour de france was in 1978, (in ’76 radio olympia op free lance basis, werkte toen voor WEA / Negram )in ’77 in vaste dienst gekomen) . Grote namen dus, willem van kooten, ferry maat, klaas samplonius, felix meurders en jan van veen. Toen nog op Hilversum 3 …De jaren daarna waren er Koos Postema, Rocky Tuhuteru , Jan Douwe Kroeske, Andre van Duin,Frits Spits, Fred Racké , Felix Meurders, Jetske van Sta , Klaas Samplonius en dan vergeet ik er vast nog een. De grote trekkers waren inderdaad spelletjes en typetjes als Teunissen (hank kalkman) en Leo Driessen , de voetbal verslaggever “die sssssssssschitterende toer de la fransssssss en “op naar Bordeaux rode of witte” ,,,,,,,,,en Gerrie Kneteman met de Kneet Story én ’n nederlandse wielerploeg met nederlandse renners die grote successen hadden!!!! Dit sprak de luisteraar heel erg aan,….en eerlijk is eerlijk, mijn brede muziek-invulling was er ook debet aan !! Hopenlijk , beste Gerard , blijft het heimwee gevoel !!!!!!!!!!!!!!!!!

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*