Gamma lanceert VR racing op TT Assen

Dit jaar heeft GAMMA door digitaal bureau Icemedia een VR experience laten ontwikkelen van de GAMMA Racing Day, gehouden op 7 augustus op het TT circuit in Assen. GAMMA is reeds zes jaar hoofdsponsor van GAMMA Racing Racing Day. De Virtual Rality Experience wordt aangeboden in de GAMMA App.

In de GAMMA App is een VR-aftermovie te zien van de verschillende opnames die tijdens de GAMMA Racing Day zijn gemaakt, met onder andere beelden vanuit een Corvette Stingray, van een Formule 1 bolide, de Dakar truck van Jan de Rooij, opnames vanuit de pits en spectaculaire helikoptershots van de races en het publiek.

Sinds de introductie van de VR experience in de GAMMA App is de App reeds duizenden keren extra gedownload en is de VR experience bekeken. De VR opnames zijn ook zonder VR bril, in 360 graden film modus, te bekijken. Matthijs de Noord, Manager Digital GAMMA Nederland: “We willen met Virtual Reality het publiek van de GAMMA Racing Day een extra beleving geven. Daarnaast willen we ook alle mensen die niet aanwezig kunnen zijn een realistisch beeld geven van dit unieke event. VR is daar perfect voor.”

Sven Rusticus (Managing Director Icemedia): “GAMMA heeft met de GAMMA Racing Day de beschikking over unieke content die met VR levensecht kan worden getoond. Wij zijn trots dat we juist voor GAMMA en de GAMMA Racing Day mogen werken aan de ontwikkeling van VR in een deze unieke setting.”

De VR Experience is te beleven in de GAMMA App, te downloaden via www.gamma.nl/app.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*