Formule 1  Grand Prix  van België gratis te zien op NLZIET 

Komende weekeinde wordt de Formule 1 Grand Prix van België gerreden op het circuit van Spa-Francorchamps. Doorgaans zijn de GP-wedstrijden enkel te via F1 TV en  Viaplay, maar deze race in België is gratis te zien op VRT Canvas via NLZIET. 

Traditiegetrouw wordt de Grand Prix van België live uitgezonden op de Vlaamse televisiezender VRT Canvas. Zowel de kwalificatie op zaterdag 27 augustus als de race op zondag 28 augustus is live te zien via deze zender.

Nieuwe abonnees kunnen NLZIET 14 dagen gratis uitproberen via deze link

Over NLZIET
NLZIET is een samenwerking tussen de Nederlandse Publieke Omroep, RTL 
Nederland en Talpa TV. Met de online tv-dienst NLZIET kunnen kijkers op één plek het meest uitgebreide Nederlandse tv-aanbod bekijken, waaronder 38 live zenders van de mediagroepen NPO, RTL Nederland en Talpa Network, aangevuld met regionale omroepen, INPLUS, Pebble TV en de Vlaamse publieke zenders. Via de apps voor web, mobiel, Apple TV, Android TV, Amazon Fire TV en diverse smart tv’s zijn meer dan 200.000 programma’s uit het online aanbod van de omroepen in hoge kwaliteit live en on-demand terug en vooruit te kijken, veelal zonder reclame en maandelijks opzegbaar.