ESPN volgt Jong Oranje achter de schermen tijdens Europees Kampioenschap

Vanaf 11 mei gaan op ESPN nieuwe afleveringen van de documentaireserie ‘Jong Oranje opent de deuren’ in première. De nieuwe reeks volgt het Jong Oranje van coach Erwin van de Looi tijdens hun queeste naar succes op het Europees kampioenschap in Hongarije en Slovenië. De afleveringen verschijnen gelijktijdig ook op Insight TV.  

Unieke blik achter de schermen
De nieuwe afleveringen zijn opgenomen tijdens de groepsfase van het EK in maart van dit jaar, waar Jong Oranje zich op de valreep als groepshoofd wist te plaatsen voor de knockoutfase. Van discussies en plezier in de kleedkamer, trainingen, wedstrijdbesprekingen, het wedstrijdverloop, tot aan een blik bij het thuisfront; de serie biedt een unieke blik achter de schermen bij Jong Oranje.

In juni volgen er – afhankelijk van de prestaties – nog een of twee afleveringen tijdens de finaleronde van het toernooi. Het toernooi wordt 31 mei hervat met de kwartfinales. Jong Oranje ontmoet dan in Boedapest Jong Frankrijk.

Jong Oranje opent de deuren is een productie van Southfields in samenwerking met de KNVB. De eerste nieuwe afleveringen zijn te zien op 11, 18 en 25 mei om 21.30 uur op ESPN en Insight TV.

Klik hier of op de afbeelding om de promo te bekijken. Bron: ESPN

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*