Hey Google, praat met het Songfestival!

Omdat het Songfestival meer dan eens leeft heeft AVROTROS in samenwerking met NPO Innovatie een voice action ontwikkeld. Het gastland zijn van s werelds grootste liedjesfestijn biedt kansen. Waaronder een positieve impact genereren met een een voice action. Met de Songfestival Voice Action kan je op een innovatieve en leuke manier alle acts van het Eurovisie songfestival 2021 leren kennen.

Een Voice Assistant wordt veel gebruikt voor het stellen van vragen en het opvragen van muziekstreams. Beide functionaliteiten worden samengebracht in de Songfestival Voice action. Deze is voorzien van alle songfestival nummers, inclusief korte achtergrond beschrijving van alle 39 deelnemers. Uit onderzoek blijkt dat het onderscheidend vermogen en succes van een Voice applicatie sterk toeneemt als je gebruik maakt van een eigen Voice identiteit, voor het Songfestival is dat Cornald Maas!

Dus heb je een vraag over het Songfestival? Wil je de inzending van een bepaald land horen? Of heb je gewoon zin in een leuk random feitje? Cornald Maas helpt je graag verder via de Google Voice Action.

Even de basics: hoe begin je? Dit doe je met de Google Assistent, de spraakapp van Google, op je smartphone of homespeaker. Wanneer jij de woorden ‘Hey Google, praat met het Songfestival’ uitspreekt, staat Cornald Maas gelijk voor je klaar. Hij kan alle deelnemende liedjes voor je afspelen, je informatie geven over de deelnemers en over het festival zelf. 

  1. Er staan maar liefst 39 liedjes voor je klaar. Ontdek met de Voice action alle songs. Vraag Cornald een liedje af te spelen en hij geeft jou de keuze voor een land of dat hij er eentje voor je kiest. Je ontdekt op deze manier alle inzendingen voor het Songfestival. 
  2. Wil jij meer informatie over de deelnemers? Vraag Cornald om iets te vertellen over Azerbeidzjan, Malta, Frankrijk, België of welk deelnemend land dan ook! 
  3. Daarnaast is Cornald je virtuele vraagbaak als het om het festival gaat. Wie presenteren het? Wie doet het commentaar? Waarom doet Wit-Rusland dit jaar niet mee? Wie denkt hij dat er gaat winnen? En je kan zelfs vragen of Cornald een liedje voor je wil zingen…

Spreek je assistent aan en start de ontdekkingstocht langs de songs van het Songfestival 2021. Wil je ook direct aan de slag?

Download de Google assistant en zeg: Hey Google, praat met het Songfestival!

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*