EO-coryfee en presentator Ds. Arie van der Veer getroffen door een herseninfarct

De EO meldt op de website van Nederland Zingt dat Ds. Arie van der Veer gisteren is getroffen door een herseninfarct.

De omroep schrijft op de website dat Van der Veer op dit moment in het ziekenhuis verblijft. ‘De situatie is stabiel, maar hoe lang het verblijf in het ziekenhuis zal duren is niet bekend.’ ‘Ds. Arie van der Veer is ook na zijn pensionering nog steeds met hart en ziel betrokken bij het werk van de EO. Op tal van manieren zet hij zich in voor de missie van de EO, van meditaties op radio, tv en online tot ledenreizen en activiteiten in het land. En als geliefd spreker zou hij op 21 april een bijdrage leveren op de jaarlijkse Nederland Zingt Dag. Die bijdrage zal dit jaar helaas niet doorgaan.’

Ds. Arie van der Veer presenteert of presenteerde de volgende EO- televisieprogramma’s: Nederland Zingt (en Helpt), Nederland zingt op zondag, Goud, Wierook en Mirre (programmaserie rond Kerst en Oud en Nieuw) en De Kapel.

Van 1990 tot 1 september 2008 was Van der Veer voorzitter van de Evangelische Omroep. Onder zijn voorzitterschap ontving de EO de A-status. En van 1991 tot 1998 was hij ook vicevoorzitter van de NOS.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*