Edwin Evers keert terug op Radio 538

   Vanaf 2 februari elke vrijdag van 14.00 – 18.00 uur te horen

Sinds 2018 is het de meest gestelde vraag in medialand; keert Edwin Evers nog terug on air? Daar is vandaag, na vijf jaar, een antwoord op met de aankondiging van een nieuw radioprogramma op 538 met Evers als presentator. Vanaf vrijdag 2 februari 2024 is het radio-icoon weer wekelijks op de radio te horen, samen met sidekick Cobus Bosscha en nieuwslezer Henk Blok. ‘Evers & Co’ luiden iedere vrijdagmiddag tussen 14.00 en 18.00 uur het weekend in op Radio 538.

Dave Minneboo, Creative Director: ”De dag waarvan onze luisteraars hoopten dat ‘ie zou komen is daar: de koning van de Nederlandse radio is terug op het vertrouwde nest; on air, bij 538! Dit keer zonder vroege wekker, maar met een ijzersterke kick-off van het weekend. Zijn groen-paarse hart klopt nog steeds en daar kunnen onze luisteraars straks eindelijk weer van gaan genieten.”

Edwin Evers: “Ik heb ontzettend veel zin om samen met Cobus, Henk en de 538-luisteraars het weekend in te luiden. Dat gaan we doen met leuke gasten, livemuziek en vooral heel veel lachen. Voor mij is er ook maar één station waar ik dit kon gaan doen en dat is Radio 538!”

Edwin Evers presenteerde achttien jaar lang de ochtendshow ‘Evers Staat Op’ op Radio 538. Na zijn vertrek in 2018 was Evers niet meer vast te horen op de radio. Nu, vijf jaar later, keert hij weer terug; bij Radio 538. 

2 Comments

  1. Het was net op het journaal. Beetje linkse propaganda daaro!

    Satire uit.

    Maar dit is “de aanval” op radio10 met zijn lachshow in de middag?

  2. Wat een geweldig nieuws. Lekker zitten, jezelf herontdekken.
    Vrijdagmiddag heerlijk. Ik verwacht dat veel mensen die op vrijdagmiddag een vrije dag hebben spontaan weer in de auto gaan zitten om Evers te luisteren.
    Als hij de broertjes De Boer maar achter wegen laat. Das war einmal.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*