Edith den Doosch terug op de radio bij EASY FM


Edith den Doosch was in de jaren ’80 en ’90 één van de bekendste vrouwelijke dj’s in Nederland.  Ze was te horen bij onder andere de Amsterdamse jongerenzender W.A.P.S., New Dance Radio, Sun FM, Radio 10, Q The Beat, Sun FM, Radio Veronica en Radio 538. Onlangs liet Edith nog in een interview met Patrick Kicken weten wel weer radio te willen maken.
 
Edith den Doosch gaat dagelijks het tijdslot 13.00 – 17.00 uur vullen met Easy @ Work. Momenteel wordt dat gepresenteerd door Stefan Brau die doorschuift naar 17.00 – 19.00 uur. Gevolgd door Ron Bisschop 19.00 – 20.00 uur. 

Easy FM start 31 augustus met de nieuwe programmering en heeft hiervoor veel nieuwe presentatoren aangetrokken. De avond wordt gevuld met informatieve Talkshows. Onlangs werd bekendgemaakt dat Jorgen Raymann hier een programma krijgt. Jan van Veen blijft ook te horen op zondagavond met Candlelight. 

Programmaleider Arno van Boven: “Met het aantrekken van Edith den Doosch hebben we de beste vrouwelijke dj van Nederland binnengehaald en met eindredacteur en presentator Ron Bisschop gaan we ons de komende tijd nog meer richten op lokaal nieuws. We beschikken over een aantal journalisten en nieuwslezers waaronder Edvard Niessing. We bouwen aan een eigen nieuwsdienst. Nu de programmering staat als een huis, de zender op de kaart is gezet door marketing en de kinderziekten eruit zijn, is het nu tijd om de nieuwsvoorziening naar een hoger level te tillen”. 

EASY FM is te beluisteren op 95.5 mhz rond Almere, via DAB+ kanaal 10c, via de kabel, app en wereldwijd online www.easyfm.nl

1 Comment

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*