Stembussen Gouden Televizier-Ring Verkiezing 2020 zijn geopend

2020 was tot nu toe een onvoorspelbaar jaar waarin er meer niet doorging dan wel. Gelukkig is de Gouden Televizier-Ring verkiezing nooit te stoppen. En de stembussen staan wijd open. Iedereen kan vanaf nu stemmen op zijn favoriete programma.

Dit is de belangrijkste stemronde van het jaar. Uit deze ronde komen de drie genomineerde programma’s die op 8 oktober kans maken op die fantastische Gouden Televizier-Ring. En omdat de Gouden Televizier-Ring verkiezing geheel democratisch is, kiest het Nederlandse volk die drie programma’s. Dat kan op Televizier.nl/Ring.

25 programma’s
De keuze is reuze. Het afgelopen jaar koos tv-minnend Nederland in vier kwalificatierondes 20 programma’s. De redactie van Televizier deed daar nog eens 5 programma’s bij zodat de volledige lijst uit 25 prachtige titels bestaat. Wie wordt de opvolger van ‘Chateau Meiland’? Dat wordt de komende vier weken bepaald.

Alle prijzen
Naast de Gouden Televizier-Ring kan er ook gestemd worden op de Televizier-Sterren voor de beste presentator en presentatrice, de beste acteur of actrice, het talent van het jaar en de beste online-videoserie. De Televizier-Ster voor het beste jeugdprogramma heeft een eigen stemprocedure op Televizer.nl/Jeugd.

1 Comment

  1. Hier spreekt de taalpolitie. De stembussen gaan pas open als de stemlokalen zijn gesloten. Dan pas kan het tellen van de stemmen beginnen. De stembussen zijn gesloten (en verzegeld) op het moment dat de stemlokalen opengaan. Deze metafoor gebruiken voor deze (online) stemming lijkt me al helemaal misplaatst.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*