Eddy Keur vervangt Ruud de Wild met ‘gemengde gevoelens’


Gisteren werd bekend dat Eddy Keur tijdelijk de door darmkanker getroffen Ruud de Wild gaat vervangen. Met ‘gemengde gevoelens’ neemt hij de rol van De Wild over. 

Eddy Keur op social media: ‘Afgelopen zaterdag werd ik gebeld door NPO RADIO2 en gevraagd Ruud de Wild te vervangen. Supercool, de aanleiding maakt het echter erg wrang. Toen ik hoorde dat Ruud kanker heeft schrok ik me te pletter. Ruud is één van mijn nog weinig over zijnde radio-iconen. Gelukkig gaat het allemaal goed komen met Ruud. Hij was er op tijd bij. Nu heb ik dus deze zware last op me genomen om zijn programma over te nemen. En ik zeg ZIJN programma want het wordt niet de Eddy Keur show, maar een programma niet alleen met zijn naam maar vooral ook uit zijn naam. Een hele eer. Natuurlijk ben ik zeer trots dat ik dit mag doen. Maar, ik voel ook de druk en de verantwoordelijkheid.  De aankomende maanden ga ik samen met de ploeg van Ruud ZIJN programma hooghouden. Een uitdaging die ik in alle bescheidenheid en met al mijn energie zal vervullen. Voor de luisteraar en vooral ook voor Ruud. Dank aan hem dat hij mij als zijn tijdelijke vervanger voorstelde en dank ook aan KRONCRV en de NPO voor dit enorme vertrouwen in mij.’

2 Comments

  1. Altijd blijven alle mensen erg schrikken na het horen van zo’n vervelend bericht. Je zal het maar hebben, zie programma. Veel sterkte en een goede genezing van Bert Roerink Enschede

  2. Ruud, beterschap en spoedig herstel gewenst! En heel goed gedaan om Eddy Keur als vervanger te vragen. Immers Ruud en Eddy zijn de twee beste dj’s sinds jaren! 😉😎

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*