Thuiswerk Summit live op New Business Radio

© Twycer / www.twycer.nl


New Business Radio doet op donderdag 25 maart en vrijdag 26 maart live verslag van het Thuiswerk Summitvanuit Het Scheepvaartmuseum in Amsterdam. Het Thuiswerk Summit, onder leiding van Hans Kazan, is een online kennisevent voor leidinggevenden en directieleden, die veel vraagstukken rondom het hybride thuiswerken willen oplossen.  

In twee speciale thema uitzendingen op New Business Radio wordt live verslag gedaan van het Summit, met sfeerreportages, de laatste trends op thuiswerkgebied, experts, sprekers en panelleden. Sprekers en panelleden zijn onder meer Paul Geraeds (voorzitter NCD), Antje Monteiro (Fit at Home), Martijn van Lieshout (Vodafone Business), Kilian Wawoe (VU Amsterdam), Mariska Meerveld (Logitech) en Niels Schotanus (Van Ede & Partners).

De presentatie op New Business Radio is in handen van Ron Lemmens en Jolanda Oskam. Na de uitzending zijn alle interviews terug te luisteren via de website van New Business Radio en alle bekende podcastkanalen.

Mike Stern van het Thuiswerk Summit: “Zeer fijn om met New Business Radio samen te werken om ook via deze speciale uitzendingen het thuiswerken voor iedereen prettiger en effectiever te maken, samen met alle experts tijdens het Thuiswerk Summit!”  
 
Thuiswerk Summit

Sinds het uitbreken van de coronacrisis, zien we dat het thuiswerken veel aanpassingen van iedereen vergt. Niet alleen voor de thuiswerkers zelf, maar ook bij het management van bedrijven. Door deze veranderende werksituatie is er een groeiende behoefte aan kennis bij leidinggevenden ontstaan, om de thuiswerkprocessen effectiever aan te gaan sturen. Tijdens het Thuiswerk Summit worden kennis, vraag en aanbod op vernieuwende wijze met elkaar in verbinding gebracht. Het volledige programma is te vinden op: www.thuiswerksummit.nl

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*