Dit Was De Radio: FunX-dj Tannaz Hazjeby past zich aan én blijft zichzelf tegelijk

Elke dinsdag hoor je Harm Edens, Arjan Snijders en Ron Vergouwen in de podcast Dit Was De Radio met verhalen, analyses en een gulle lach over dat fraaie medium: de radio!

De complete inhoud van aflevering 120:

  • Bert Haandrikman leert zijn luisteraar hoe die illegaal gratis bij pretparken naar binnen kan. Die Bert toch!
  • Bram Krikke was even terug op z’n ouwe honk: bij SLAM! Er moet tenslotte een plaatje geplugd worden. En dus zijn z’n Avondploeg-collega’s niet te beroerd de dansbare ‘muziek’ van Bram te laten horen. En het over drugs te hebben…
  • Onze gast Tannaz Hajeby is op de late avond van FunX al een hele tijd een vaste waarde. Ze praat de taal van de doelgroep, maar is een kameleon en past zich zomaar aan aan de ‘oude witte mannen’-praat van DWDR. Waarom krijgt FunX zo weinig aandacht, denkt Tannaz? En welke stappen gaat ze nog zetten in radioland? (Horen wij daar vergezicht Qmusic?? Als ze daar maar durven…) 
  • In het Blooperblokje: missers van Henk of Hans van (dan wel ‘der’) Steeg, Eric Corton, Andrea van Pol én het draaiorgel-spel op RTV Oost.
  • En Syb? Wat heeft hij op het menu? Hij eet patat. Liefst elke dag!
  • DJ Sven (van ‘Somertijd’ op Radio 10) heeft serieuze slotwoorden. Om toch maar met een mop af te sluiten!

 
In de exclusieve bonusshow álleen voor vrienden van de show hoor je deze week Tannaz het ‘Radiovriendenboekje’ invullen, met opvallende ontboezemingen. Radio 10-dj Jeroen Nieuwenhuize blijkt graag te zingen: bij het RTL-programma ‘Secret Duets’ én hij durft er op de radio over te vertellen! Tot slot bonusbloopers van o.a. Stephan Komduur, Eric Corton en Wouter Walgemoed.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*