Diederik Jekel op De Perstribune van MAX

Zondag 9 augustus zijn presentator en wetenschapsjournalist Diederik Jekel en hockeycoach Roelant Oltmans te gast in het media- en sportprogramma De Perstribune, tussen 12.00 en 14.00 uur bij MAX op NPO Radio 1.

Diederik Jekel, de mediagast in het eerste uur van De Perstribune, beleeft in deze dagen van corona drukke tijden, onder meer achter de desk van RTL Boulevard, maar ook op zijn eigen YouTube-kanaal: Jekel’s Climate Channel. Jekel wordt door vriend en vijand geprezen om de manier waarop hij wetenschap en natuurkunde over het voetlicht weet te brengen. Hij deinst niet terug voor optredens in De Slimste Mens en Wie Is de Mol?.

Roelant Oltmans, de sportgast in het tweede uur, keert komend seizoen terug in de Nederlandse hockeyhoofdklasse. Deze week werd bekend dat Oltmans (66) coach wordt van Kampong. De coach was de afgelopen jaren vooral actief in Azië, waar hij bondscoach was van onder meer Pakistan, India en Maleisië. In een verder verleden was Oltmans bondscoach van Oranje. Hij won hij onder meer goud met de hockeymannen op de Spelen van Atlanta.

In De Perstribune signaleert de vaste mediadeskundige Ron Vergouwen opvallende mediatrends uit heden en verleden. Met dit keer onder meer aandacht voor wetenschap op tv.

De Perstribune wordt gepresenteerd door Margreet Reijntjes.

De Perstribune
Elke zondag van 12.00 tot 14.00 uur
Bij MAX op NPO Radio 1
www.maxvandaag.nl

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*