Dennis Ruyer en Celine Huijsmans presenteren nieuwe middagshow Radio Veronica

Vanaf maandag 2 november presenteert dj Dennis Ruyer de nieuwe Veronica middagshow. Aan zijn zijde zit Celine Huijsmans, die een rol als sidekick gaat vervullen en het nieuws verzorgt. Beide stemmen zijn bekend bij de Veronica-luisteraar. Ruyer is momenteel iedere werkdag te horen tussen 10.00 en 13.00 uur, Huijsmans leest dagelijks het nieuws in de nu nog middagshow Veronica Inside.

Dennis Ruyer: “Heerlijk om deze vakantiebaan van afgelopen zomer door te trekken richting de winter. De middag is de plek waar alles samen komt op de radio. De werkdag van je afschudden, richting je avond met het laatste nieuws, de oogverblindende Celine, de beste muziek, en de leukste luisteraars.”
Celine Huijsmans: “De middag is een heerlijke plek om radio te mogen maken. Er is ruimte voor verdieping van het gesprek van de dag, het nieuws van de avond komt binnen en de muziek mag nét wat harder dan ‘s morgens. Ook krijg ik de kans om mij te ontwikkelen als sidekick waar ik erg naar uitkijk. Dennis en ik hebben van de zomer al een voorproefje gehad van wat deze show zou kunnen zijn en dat smaakte zeker naar meer!”
Marc Adriani, Programma Directeur Radio: “Dennis en Celine zijn een goede match en een unieke combinatie, dat hebben we de afgelopen zomer als vervanger van Veronica Inside al kunnen horen. Met de nieuwe ochtend- en middagshow introduceert Veronica per 2 november een stevige programmering die past bij waar de zender voor staat!”

8 Comments

 1. Adriani geeft aan dat er een stevige programmering is die past waar de zender voor staat. Dan ben ik toch benieuwd waar de zender voor staat? Ik heb geen idee. Paar jaar terug was dat duidelijk: 80’s en 90’s hits, voetbal, moppen, gitaren, mannenpraat. Maar nu? Echt geen idee. Ze houden daar zelf in ieder geval van muziek 😛

 2. Goede keuze van Radio Veronica om Dennis Ruyer de middagshow te laten presenteren. Hij is één van de persoonlijkheden van de huidige generatie dj’s. Rick van Velthuysen en Rob Stenders kunnen nu gewoon tot hun pensioen bij NPO Radio 2 blijven.

  • Dennis Ruyer een van de personen van de huidige generatie dj’s? Hij zat hiervoor al honderd haar bij 538 en viel daar nauwelijks op. Ik denk dat er van de mensen die afgelopen jaren naar 538 hebben geluisterd nauwelijks iemand is die weet wie Dennis Ruyer is. Leuk voor hem natuurlijk maar dit is niet een grote naam zoals die werd aangekondigd.

   Gelukkig blijven Rob Stenders en Rick van Velthuysen nu hopelijk behouden voor Radio 2.

 3. Hmmmm….. aanstaande donderdag de beste break-up songs in de Platenbonanza. Is tevens de laatste Platenbonanza van oktober. Enige symboliek is Stenders niet vreemd. Zou het dan toch tot een break-up komen tussen 2 geliefden?

 4. Opvallend was het bericht dat Ruud de wild een programma ik het weekend wil. Nu valt daar op Zondag geen gat in de programmering -16:00 18:00, wat kunnen we dan met zo n bericht ? Straks de veiling, welke grote bespelers zijn voor John belangrijk om de hoofdprijs te betalen ? Welke zenders gaan er omvallen ?
  En Patrick, gezien jou leeftijd heeft Jan slagter jou niet gevraagd voor de ochtend op vijf ?

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*