De Podcast Top-5 van Mischa Blok

In aanloop van de Online Radio Awards vragen we aan diverse mediamakers naar hun favoriete Online Radiostations of Podcast. Ditmaal: Mischa Blok, bekend van NPO Radio 1 en de podcast Liefdeslessen, over haar top 5 meest favoriete podcasts:

5. 100% inspiratie podcast
De blije Thijs Lindhout en zijn zoektocht naar het geheim achter geluk en succes. Zijn positiviteit werkt aanstekelijk en iedere aflevering geeft mij nieuwe inzichten. 

4. Man, man, man de podcast
Met een imaginair biertje in de hand hardop lachen met drie mannen die met enige zelfspot onderzoeken hoe mannelijk ze zijn en daarbij opvallend openhartig zijn.

3. Mattie & Marieke
Mattie, Marieke, Annie, Tom van de Intercom en Joe Stagiair van de Show stappen iedere vrijdag bij me in de auto om samen even te lachen en terug te blikken op de week. Tenminste, zo voelt dat. 

2. NRC Vandaag
De dagelijkse podcast van NRC, hét verhaal van de dag, verteld door NRC-journalisten. Boeiend en helder verteld, mooi vormgegeven en zeer goed gehost door Thomas Rueb.

1. De Blankenberge Tapes
Ben jaloers op de mensen die deze misdaadserie nog niet hebben gehoord. Superspannend en prachtig gemaakt door theatermakers Tom Hofland en Pascal van Hulst.

Kijk voor meer informatie op www.onlineradioawards.nl

1 Comment

  1. Ik hoor het Mischa steeds zeggen in de kop, “radio zonder antenne…”.
    En dan denk ik steeds, was het maar waar “zonder antenne”, dan wordt ik niet steeds geconfronteerd met een vaak giechelende Micha.

    Soms denk ik “was opleidingsinstituut Santbergen er nog maar”.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*