Bestuurder Peter Elbers weg bij L1

De Raad van Commissarissen van L1 en bestuurder Peter Elbers zijn in goed onderling overeengekomen dat de samenwerking per 1 oktober 2021 zal worden beëindigd. De Raad van Commissarissen had eerder al gezamenlijk besloten Elbers vrij te stellen van werk. De taken van Peter Elbers zijn toen overgenomen door medebestuurder Job van der Have en leden van het managementteam.

De interne organisatie is inmiddels geïnformeerd. De Raad van Commissarissen dankt Peter Elbers voor zijn inzet in de afgelopen periode en buigt zich over de toekomstige samenstelling van de Raad van Bestuur. Daarbij wordt advies ingewonnen van de Ondernemingsraad.

bron: L1

1 Comment

  1. De Raad van Commissarissen dankt Peter Elbers voor zijn inzet in de afgelopen periode??? Volgens het personeel van de Limburgse regionale omroep had directeur Elbers, die vorige zomer werd aangesteld, “een autoritaire wijze van leidinggeven en een gebrek aan verbindende initiatieven”. Elbers zou zich amper laten zien op de werkvloer. Daarnaast zou hij mailverkeer willen inzien en had hij plannen om verborgen camera’s op te hangen op de redactie van de omroep. Stakingen volgden. Nu krijgt hij nog lekker drie maanden salaris terwijl hij al sinds eind juni op non-actief is gesteld.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*