Ferry Maat’s Soulshow keert terug naar het Gooi

Vanaf nu is Iedere vrijdagavond tussen zes en acht uur de Soulshow van Ferry Maat te beluisteren op NH Gooi radio. 

Ferry Maat’s Soulshow is al bijna 50 jaar een begrip bij iedere liefhebber van soul-, funk- en discomuziek. De Soulshow begon in 1973 bij Radio Noordzee Internationaal. Daarna was het programma onder meer te horen op Radio 3 (TROS), Radio 10, Radio 538, Radio Veronica en als laatste op Sublime FM in 2013. In 2015 richtte Ferry zijn eigen internet radio station Soulshow Radio op.


Ferry woont inmiddels op Bonaire en zal de Soulshow wekelijks vanaf dit Caribische eiland maken.

NH Gooi koestert haar positie als omroep van de mediastad en van de omliggende gemeenten die allemaal op een of andere manier zijn of waren betrokken bij het ontstaan en de ontwikkeling van de omroep in Nederland. NH Gooi is er dan ook trots op om programmamakers die een belangrijke stempel hebben gedrukt op die ontwikkeling en waar velen nog warme herinneringen aan hebben een prominente plek te geven in de programmering van NH Gooi.

Naast Leo van der Goot op donderdagavond verwelkomen we nu dan ook Ferry Maat op vrijdagavond met zijn Soulshow.

NH Gooi is de radiozender voor Hilversum, Huizen, Blaricum, Eemnes en Laren met nieuws en verhalen uit je “achtertuin” NH Gooi is te beluisteren in het Gooi via 92,0 FM, verschillende radioportals en via NHGooi.nl

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*