Arnold Karskens: “Het geluid dat ON! vertolkt wordt breed gedragen onder bevolking”

Omroep Ongehoord Nederland heeft verheugd kennis genomen van het voorgenomen besluit van demissionair staatssecretaris voor cultuur en media Gunay Uslu (D66) dat het verzoek van de NPO tot intrekken van de uitzendlicentie van ON! wordt afgewezen. 

Volgens ON!-voorzitter Arnold Karskens is dit het enige juiste besluit: “Het geluid dat ON! vertolkt in het publieke bestel – van kritiek op massamigratie, peperdure klimaatplannen, globalisme en Europese integratie en voor het behoud van Nederlandse tradities en cultuur – wordt breed gedragen onder de bevolking. De verkiezingsuitslag van vorige week heeft dit eens te meer duidelijk gemaakt.

De omroep zal zich volgens Karskens blijven inzetten om deze stem te brengen op de publieke omroep.

16 Comments

 1. Ik ga een omroep beginnen die tegen hoge belastingen is, voor loonsverhoging in alle sectoren, goedkopere zorg en gratis warmte en stroom!
  Maken we een talkshow waarin mensen de hele dag klagen over hoe vreselijk alles in deit land geregeld is….
  Zo’n omroep zal vast breed gedragen worden!

 2. De demagoog Karstens weet het nu mooi te brengen na z’n uitzendingen vol onwaarheden en racisme. Z’n nu schoongewassen ideeën worden inderdaad inmiddels breed gedragen, maar er wordt geenszins breed naar ON gekeken met 100.000 kijkers, nog geen 5% van de PVV-stemmers.

   • 10 cent is twee keer zoveel als 5 cent, maar je kan er nog steeds geen oliebol voor kopen.

    En vanavond een avondje aan zee met Wilders op Kijkduin, hotel op stelten en de vluchtelingen een mes onder de riem steken. Wat een toekomstige premier.

    • Owja…deug, woke wat voor termen heeft extreem rechts nog meer?

     Maar Premier gaat bij Kijkduin langs. Even kijken of het zwembad water daar niet bruin kleurt?

     • @Madelief; het is wat he, dat de PVV 37 tweede kamer zetels gehaald heeft! Ik denk dat je beter eens kan afvragen waarom zoveel van je landgenoten op Geert Wilders gestemd hebben in plaats van een misselijkmakende vergelijking te maken.

      Ik kan me toch niet voorstellen dat jij als postbezorger op Groen Links-PvdA gestemd hebt? Denk je dat die er nog voor jan met de pet zijn? Dan leef je in een fantasiewereld. Groen Links-PvdA is voor de Amsterdamse grachtengordel, woke en massa-immigratie.

      Ik hoop dat je dan op de SP gestemd hebt, dat pas nog bij iemand als een postbezorger

  • @Frits Sprits; wat een stomme redenering! Wat verwacht je dan overdag om 12.00? Zullen we Khalid & Sophie eens op dinsdag en donderdag om 12.00 overdag gaan uitzenden. Dan krijg je een vergelijkbare kijkcijfers aantallen.

   Oh nee, dat kan natuurlijk niet, we moeten s’ avonds om 19.00 het Groen Links-PvdA/D66 evangelie aanhoren

  • Liever deugen dan niet willen deugen. Het ouwe VVD-kabinet heeft welbewust nagelaten om een goed en gespreid opvangbeleid te organiseren. En nu zit Ter Apel weer vol en wat nu? Buiten slapen is geen optie meer, maar hebben ze wel gedaan om malicieus zogenaamd te kunnen zeggen, We kunnen het niet aan. Tuurlijk kon dat, maar ze wilden niet, want zo kan je het asielbeleid aanscherpen. De stok en de hond, het omdraaien van oorzaak en gevolg. En dan nu hotels. Onvermijdelijk omdat ze er /zijn/. Wen er maar aan.

   En nu ook alle daklozen (verdubbeld onder Rutte) van de straat, maar …

 3. 37 zetels Hendrik. Jij bent er 1 van? Hey halve verkiezingsprogramma staat in de koelkast. Kiezersbedrog?
  Ij heb op pvda gestemd. Een mevrouw die veel betekend voor mensen met een beperking. Puur omdat dat mij persoonlijk raakt. Onderwijs voor kinderen met een beperking is kapot bezuizigd.

  Sp had gekunt. Dit keer werd het pvda.
  Eigenlijk zijn links en de pvver het over 1 ding eens: het wanbeleid van de vvd.

  Wilders speelt een spel waar ik geen vertrouwen in heb.

  • Denk dat Arnold K er in is gaan geloven. Kletst maar wat! Ik hoor alleen over dat rechtse extreme zendertje van m als ze weer eens aangepakt worden. Helaas nog onvoldoende!

  • Dat is knap, op de PvdA stemmen.
   Was de fusie even opgeschort toen jij ging stemmen.
   Een losse PvdA had bij de formatie nog een rol kunnen spelen, maar met dat verschrikkelijke GL erbij denk ik niet.

   • Voor mij hadden ze nietvsamen hoeven te gaan. En Timmermans vond ik ook geen goed idee. Macht der gewoonte om GL te vergeten. Toch was de mevrouw waar ik op stemde GL.
    Mijn vader is in maart overleden en was zo rood als maar kan. Fabrieksarbeider. 4 jaar pvda raadslid geweest.
    Soms kan een stem gewoon ook heel persoonlijk zijn en niet eens logisch of strategisch.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*