Blog Jan Slagter: ‘Prachtig podium’

Wat een politieke thriller hebben we meegemaakt, met verrassende plotwendingen en spanning tot het eind wie als winnaar uit de bus zou komen. Driekwart van de stemgerechtigden heeft gebruik gemaakt van zijn democratische recht en zich in meerderheid uitgesproken tegen het kabinetsbeleid.

Het formeren van een nieuwe regering wordt een uiterst lastige taak, maar ik hoop dat dit proces niet onnodig veel tijd zal vergen. Want de enorme problemen in ons land schreeuwen om urgente oplossingen. Graag wijs ik de coalitiepartijen die zich gaan bezighouden met het opstellen van een regeerakkoord erop hoe gretig zij gebruik hebben gemaakt van de mogelijkheden die de publieke omroep hen bood om hun standpunten voor het voetlicht te brengen; in debatten, interviews, talkshows, maar ook in tv-spotjes.

Politieke leiders onder wie ook Geert Wilders schoven maar wat graag aan bij bijvoorbeeld ‘Tijd voor MAX’. Iets dat ze maar in het achterhoofd moeten houden mochten mogelijke bezuinigingen in het publieke bestel overwogen worden.

7 Comments

  1. Geachte hr.Slagter,ziet waarom we een omroep hebben voor meer die doelgroep,die behoren tot de pensioen-gerechtigde leeftijd.Wat ik nog mis is Radio 5 Nostalgia.Die je oren bleven strelen,Maar een andere muziek-keuze kreeg, en meer ketelmuziek ten gehore bracht,Door DJ die oorspronkelijk uit een andere visie kwamen, met muziek-keuze’s die meer bedoelt zijn voor een andere luisterdoelgroep.Maar ook Radio 5 Nostalgia was via mijn schotel FTA(FREE To Air) in heel Europa te ontvangen, liggend onder de Palmbomen, en op camping genoten met een glas wijn in de hand,of je leefde in een paradijselijke wereld.

  2. Aanvulling:thema bevolking wordt Grijs via:MAX-Podcast mij ingezonden reaktie’s inzake het ouderworden, en mijn grootste ergenis,inzake dat vooral de ouderen de schuld vaak krijgen van de kosten van extra zorg etc.Maar de verlossers van al dat onjuist bejegenen van oud worden, zijn de nieuwe generatie Senioren,die zich niet de oren laten wassen, maar zich beter laten doen gelden, door bezit van heel veel exakte kennis, en dat is heel divers,in technologische kennis overdracht, zowel inzake klimaat-milieu-aspecten.

  3. Geachte hr Slagter:Waar het ontbreekt in de Tweede Kamer Fractie leden, aan technologisch kennis.En dat heeft zich vertaald, in de aankoop van de Fyra Treinen, wat een blamage,zijn opgelapt,door een van de beste treinen bouwers,en hofleverancier van de Engelse/Schotse spoorwegen, en rijden in Italië zijnde de Hogesnelheidstrein.Dan de aankoop van de nieuwe Deventie vrachtwagens,die 4 cm te hoog waren.De aankoop van de verkeerde ondersteunende Politie groepen,Politieauto’s en ook het de verkeerde inkoop van de 2000 communicatie,mobielTelefoons model, die nog steeds problemen geven.En dan nog het zeer grote probleem van de Energie transport,die 15 jaar geleden met de transformator hadden moeten vervangen worden.Om een Blackout stroomuitval te voorkomen. VIA:YouTube.nl(tik in) hitec:Das Stromnetz von Morgen:geeft weer het verschil tussen Gelijk/Wisselstroom tussen de windmolens,die alleen werken met opwekking van wisselstroom,en via een zee kabel en gelijk stroomkabel, weer aan land zal worden omgezet naar wisselstroom, naar het 380 KV wisselspanning,en weten de Politiek dat ook?. Ziet hr. Slagter:via:YouTube.nl MIT der Energiewende in den Blackout en Plotzlich Dunkel en Blackout-wie gut sind wir Auf Hessen ohne Strom vorbereitet? DOKU. En dat kan het Media-Park ook treffen?En dan kijken we naar een Zwart beeld.Het was mij niet mogelijk op die Politieke Partij te stemmen, die voldeet aan meer technisch geschoolde Tweede Kamerfractie Leden.En heeft PVV Geert Wilders ook die beschikken over innovatie technologische vaardigheden?. IK DENK DAT WEER DE NIEUWE KAMERVERKIEZINGEN ER AAN ZULLEN KOMEN?.EN DAT IS AL VELE JAREN HET DILEMMA,van goed technisch onderbouwde Kamerleden,vandaar de belastingbetaler weer moet opdraaien voor die verkeerde inkoop-beleid van de vaak Alpha opgeleide Kamerleden,wat we nodig hebben, Kamerleden die Prof. Dr.Ing of een Bèta technisch opleidingen op zak hebben.

  4. Geachte Hr Slagter: waar u eens een TV programma kan maken!.Door de vergrijzing en door aanrijdingen inzake het gebruik van je Smart-Phone achter het stuur, en meer gebruik in het verkeersdeelnemen.Is de oorzaak,om beter om toch mobiel te blijven.En vooral het probleem dat bij Woningbouwcor/V.E.V van Eigenaars etc. te weinig plaatsen om je scootmobiel te parkeren/plaatsen.En vooral dat lithium-batterijen in de scootmobiels kunnen ontploffen,om dat de inwendige SEPARATOR kan ontploffen.Daar om is mijn nieuwe scootmobiel uitgerust met loodzuur-baterijen de AGM-akku’s die beter bestand zijn bij zeer lage buiten-temperaturen,en altijd opgeladen kunnen worden tov. lithium-batterijen die hebben een interne geheugen.1.5 jaar omvergereden via mijn nieuwe E-Mobil, door een automobilst. En herstellende daarvan.Gekocht uit eigen vermogen de Econelo.de model S4000 en via: baterijen in de winter kunt u zien way ik eerder beaamden.En via: scootmobielberging.nl ziet u de oplossing van het plaatsen van een scootmobielberging.Het is schande,dat de politiek daar geen aandacht heeft willen besteden.In afwachting van uw reaktie: Hr Slagter.

  5. Een prachtig podium verdient de CEO van Rijnstate Zienhuis Elst. (bronvermelding) waterstof magazine.nl geeft weer waarom,en als eerste in Europa gebruikt maakt van waterstof.Via:youtube.nl Waterstof Rijnstate Elst.Wat een visie heeft deze CEO, inzake waterstof gebruik,om als er een blackout ontstaat eigen energie opwekken.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*