Arjan Snijders weer terug op de landelijke radio

Vanaf vanavond is Arjan Snijders elke zaterdag tussen 21:00 uur en middernacht te horen op Radio Veronica.

In de zaterdagavondshow Top 1000 Aller Tijden – Aller Tijden draait Arjan Snijders een dwarsdoorsnee van alles wat er ooit in de Top 1000 heeft gestaan. Vanaf de eerste editie in 1968 tot aan de nieuwste lijst van 2020. Oerklassiekers die vanaf verschijnen in de Aller Tijden-lijst staan, tot vergeten krentjes die kennelijk een tijdlang heel belangrijk leken maar nu aan de aandacht ontsnapt zijn. 
Arjan Snijders (was vanaf januari 2006 eindredacteur bij AVRO Radio en onder andere verantwoordelijk voor Effe EkdomArbeidsvitaminen en Schiffers.fm. Ook viel hij geregeld in als dj bij Tijdperk SchiffersSchiffers.fm en Ekdoms After Dinner Trip. In februari 2017 maakte Snijders de overstap naar de regionale zender voor de provincie Noord-Holland, NH Radio, waar hij station manager was. Tevens heeft hij reeds diverse boeken over de radio geschreven.   Naast Radio Veronica is hij ook podcastmaker en medewerker bij Beeld en Geluid Den Haag.

1 Comment

  1. De moeder der allertijden hitlijst is in goede handen van deze bevlogen radiomaker. Met respect voor het roemruchte verleden van Veronica worden oude airchecks en tunes gedraaid in de aloude Veronica traditie. Met zorg gemaakt en samengesteld door Jaques en Arjan.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*