Angela de Jong en Peter Müllenberg op De Perstribune

Angela de Jong, de mediagast in het eerste uur van De Perstribune, is een van de meest toonaangevende televisierecensenten van Nederland. Vijf keer per week fileert ze in het AD het vaderlandse tv-aanbod. Het televisiepubliek kent Angela de Jong ook als winnares van de kennisquiz De Slimste Mens.

Peter Müllenberg, de sportgast in het tweede uur van De Perstribune, is bokser. Hij is meervoudig Nederlands kampioen en was wereldkampioen bij de militairen. Vorig jaar vertegenwoordigde hij, als eerste bokser in 24 jaar, Nederland op de Olympische Spelen. Rio bracht hem niet wat hij ervan verwachtte: hij werd uitgeschakeld in de achtste finale. Na een korte ‘gevechtspauze’ heeft de nu 30-jarige Müllenberg – in het dagelijks leven militair – de bokshandschoenen weer opgepakt.

De eigen Perstribune-recensent Ron Vergouwen zet in de tv-rubriek Kassie Kijken de hoogte- en dieptepunten van afgelopen televisieseizoen op een rij. Welke programma’s zijn volgens hem het terugkijken waard en welke absoluut niet?

De Perstribune wordt aanstaande zondag gepresenteerd door Margreet Reijntjes.
De Perstribune – Zondag 3 juni van 12.00 tot 14.00 uur op NPO Radio 1

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*