40UP Radio stopt uitzendingen bij NH Radio


Het online station 40UP vult de avondprogrammering bij de regionale radiozender NH Radio. Dat gaat nu veranderen.

Na het vertrek van radiobaas Arjan Snijders wil NH Radio meer de focus leggen op regionaal nieuws. Hiervoor zijn afgelopen tijd al diverse programmatische wijzigingen doorgevoerd. 

40UP Radio is een online muziekstation voor 40+ luisteraars met non-stop muziek én gepresenteerde programma’s van Mart SmeetsJohan DerksenRobert ten BrinkJan DonkersHarry de WinterBeatrice van der PoelMarc StakenburgThomas VerbogtVic van de ReijtFrits JonkerFelix RottenbergLeo van der GootHubert van HoofAdeline van LierMaxMijs Brouwer,Ingrid BoschMarijn OoijmanTon LathouwersBram van SplunterenVincent BijloJan EmousSaskia van LoenenTim KnolKluun en Hans Vandenburg.

3 Comments

  1. Zijn de afgelopen jaren enorme fan geworden van 40up radio. En daardoor ook van radio NH. Nu dit stopt zijn wij zwaar teleurgesteld en ik denk velen met mij. Zaten elke avond te genieten van fantastische muziek die je op andere zenders nooit hoort. En dat heeft niets met leeftijd te maken. Jammer genoeg haken wij nu af. Radio NH gooit hier de kip met het gouden ei weg!

  2. Zo’n twee jaar geleden luisterde ik zomaar even op een avond terwijl ik m’n nieuwe dab+ radio aan het uittesten was naar NH Radio (woon in Den Haag), wauw! Heerlijke programma’s met gevarieerde muziek en goede info van de discjockeys/presentatoren. Door de avondprogrammering ben ik meer naar NH gaan luisteren,ook tussen 7 en 9 s’avonds leuke programma’s, perfect! En juist deze programma’s zijn nu allemaal geschrapt! En zo is NH Radio de zoveelste regionale zender die in de avond alleen non stopmuziek uitzend, soms wel handig hoor, maar daarvoor zet ik niet specifiek de radio aan. Niet slim, deze actie (lijkt mij)!

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*