Ziggo-klanten krijgen ESPN-kanaal standaard in tv-pakket

Iedere week live Eredivisie-voetbal voor Ziggo-klanten

Het eerste kanaal van ESPN wordt een vast onderdeel van de tv-pakketten van Ziggo, vanaf minimaal TV Start of TV Standard. Vanaf 12 januari kunnen deze klanten iedere week een aantal live wedstrijden van het Eredivisie-voetbal en een selectie live wedstrijden uit andere nationale en internationale topcompetities kijken. Het eerste kanaal van ESPN is beschikbaar op kanaal 421.

De tv-provider meldt: ‘Ziggo is continu bezig om klanten een zo breed en sterk mogelijk content aanbod te leveren op het gebied van sport, nieuws en entertainment. Daarom voegt Ziggo het eerste kanaal van ESPN toe aan alle tv-abonnementen, vanaf minimaal TV Start of TV Standard. Hier kijken klanten iedere week naar een selectie van live wedstrijden uit de Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie en Pure Energie Eredivisie Vrouwen. ‘

Ook is er veel live voetbal uit de TOTO KNVB Beker, UEFA Europa League en UEFA Conference League te zien. Naast voetbal biedt ESPN dagelijks een selectie van sportnieuws, documentaires, sportfilms, en live verslagen van Amerikaanse sportwedstrijden uit o.a. de National Basketball Association (NBA) en National Football League (NFL), vaak met Nederlands commentaar. In februari is het grootste sportspektakel uit de Verenigde Staten op ESPN te zien: de Super Bowl.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*