Bert Kuizenga op De Perstribune van MAX

Aanstaande zondag, 9 januari, zijn televisiepresentator Bert Kuizenga en sportbestuurder Maurits Hendriks te gast in het media- en sportprogramma De Perstribune van MAX, tussen 12.00 en 14.00 uur op NPO Radio 1.

Bert Kuizenga, de mediagast in het eerste uur, is sinds deze week terug op tv als presentator van het nieuwe MAX-programma 1 Euro per gesprek. Hierin trekt hij door Nederland en gaat in ruil voor één euro in gesprek met passanten. Kuizenga was in het verleden onder meer presentator van Te land, ter zee en in de lucht en acteur in diverse comedy’s. Ook was hij te zien in de revues van André van Duin, over wie hij onlangs een biografie schreef.

Maurits Hendriks, de sportgast in het tweede uur, is technisch directeur van de sportkoepel NOC*NSF. Hij is bezig met de voorbereiding van de Winterspelen van Peking volgende maand. Na de Spelen stapt hij op als technisch directeur. Hendriks is van oorsprong hockeykeeper en -trainer; in 2002 pakte hij als bondscoach van de Oranje-mannen een gouden medaille op de Spelen van Sydney.

In De Perstribune signaleert mediadeskundige Ron Vergouwen opvallende mediatrends uit heden en verleden. De Perstribune wordt gepresenteerd door Margreet Reijntjes.

De Perstribune
Elke zondag van 12.00 tot 14.00 uur
Bij MAX op NPO Radio 1
MAXVandaag.nl

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*