Vierde seizoen Media Inside vanaf 9 oktober op tv

Margje Fikse, Wouke van Scherrenburg, Bas Heijne, Nadia Moussaid, Sinan Can, Lauren Verster en Rob de Wijk zijn dit seizoen onder meer te gast. 

Gijs Groenteman en Marcel van Roosmalen keren terug op tv met hun scherpe en uitgesproken blik op de media. In dit nieuwe seizoen bespreken ze het nieuws, tweets, televisieprogramma’s en podcasts live vanuit studio Desmet. Samen met uiteenlopende gasten nemen ze de hoogte- en dieptepunten van de afgelopen week door. Daarnaast heeft Marcel weer zijn rubriek ‘Briefje van Marcel’ en wordt dit seizoen elke aflevering afgesloten met een ode aan een bijzondere talkshowtafel.

Media Inside’ is vanaf zondag 9 oktober zes weken lang live te zien bij BNNVARA op NPO 3

Uitzendtijden

  • 9 oktober: 21.50 uur 
  • 16 oktober: 21.50 uur
  • 23 oktober: 22.05 uur
  • 30 oktober: 22.10 uur 
  • 6 november: 22.05 uur
  • 13 november: 22.05 uur

‘Media Inside’ is een coproductie van BNNVARA en TIN CAN.

5 Comments

  1. Het niveau is net genoeg voor YouTube, maar zeker niet voor een landelijke lineaire zender. Qua kijkcijfers blijft het vooral trekken aan een dood paard, zeker nu veel mediazaken dagelijks worden besproken in Vandaag Inside bij SBS6.

  2. Een leuk programma maar, helaas 2x per jaar 6 weekjes op televisie en daardoor niet relevant. Dit hoort het hele jaar op televisie te zijn met als de vele voetbal talkshows die er ook bijna het hele jaar zijn. Voor BNNVARA is Media Inside helaas niets anders dan een van de vele zendtijd vullertjes. Net als de programma’s van Eric Dijkstra en Frank Evenblij dat altijd zijn. Voor zowel Gijs & Marcel en Frank & Eric wegwezen bij die omroep en ga het op eigen kracht doen zonder die klote omroep.

    Media Inside vindt zijn doelgroep wel via Podcast/online tv. Erik & Frank ook online en bij de commerciëlen. Jullie hebben BNNVARA niet nodig.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*