Viaplay komt met documentaire over Elon Musk

Op 5 januari gaat The Elon Musk Show in première op Viaplay. Een nieuwe driedelige Viaplay- documentaireserie die Musk volgt vanaf zijn jeugd in Zuid-Afrika tot zijn leven vandaag de dag als controversiële miljardair. Wie is Elon Musk, de techmiljardair die zowel Tesla als SpaceX heeft opgericht? De documentairemakers hebben gesproken met familieleden, werknemers, goede vrienden, en zelfs zijn vijanden, om daar achter te komen.
De driedelige documentaireserie is vlak voor de overname van Twitter opgenomen. Aan de hand van uitgebreid beeldmateriaal uit het leven van Elon Musk gaat deze documentaireserie in op de cruciale momenten van Musk zijn carrière. Van zijn eerste tech-start-up tot het ontstaan van Tesla en SpaceX. 

Filippa Wallestam, EVP & Chief Content Officer bij Viaplay Group – “Elon Musk is misschien wel een van de meest besproken mensen in de wereld op dit moment en het is dan ook een perfect moment om onze kijkers de mogelijkheid te kunnen bieden om de man achter het succes te leren kennen via deze Viaplay-documentaireserie.” 

The Elon Musk Show is een driedelige Viaplay-documentaireserie die vanaf 5 januari exclusief  op Viaplay te zien is.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*