Veronica Inside nieuwe ochtendshow Radio Veronica

De populaire middagshow Veronica Inside verhuist op 2 november naar de ochtend van Radio Veronica. Vanaf die dag is Wilfred Genee iedere maandag tot en met donderdag van 07.00 uur tot 09.00 uur te horen.

De Veronica-dj en presentator neemt zijn vaste sidekicks Rick Romijn en Niels van Baarlen mee naar het nieuwe tijdslot. Nieuw in de vaste samenstelling is nieuwslezeres Florentien van der Meulen die al vaker als invaller naast de heren is aangeschoven. Niet alleen de samenstelling van het team blijft grotendeels onveranderd, ook de inhoud van het programma blijft vertrouwd. Zo wordt het nieuws van de dag besproken, het laatste sportnieuws doorgenomen, komen de grootste hits aller tijden voorbij en wordt er veel gelachen.

Wilfred Genee: “Eind vorig jaar hebben we een week de ochtendshow mogen presenteren en toen is er een klein zaadje bij me geplant dat is uitgegroeid tot liefde voor het tijdslot. Niels en Rick kennen het gevoel als geen ander, zij hebben jarenlang een ochtendshow gepresenteerd. De vroege uren hebben iets magisch. Onderdeel uitmaken van het ochtendritueel van onze luisteraars, daar kijk ik ontzettend naar uit!”

Marc Adriani, Content & Programma Directeur: “Wilfred, Rick en Niels hebben het afgelopen jaar bewezen perfect te passen bij Radio Veronica. Elke dag vuurwerk op de radio. Die energie horen we straks iedere ochtend, ideaal om de dag mee af te trappen.”

19 Comments

 1. Zielig !! Slechtste presentator en knullige bijzitters/meelachers/hardroepers , ja,,er dat de Mol Jr niet zijn verlies neemt en het zooitje ( lees genee !!!!) op straat zet . En,,,,,,,van welk radio-show kennen wij dhr. Adriani ????

   • @Juul: Maar dat vond je ook van Robert Jensen, die toch wel een aardige carrière heeft opgebouwd en zijn centen heeft verdiend in Hilversum. Hoe kijk je daar nu naar dan Juul?

    Overigens: uit interviews met Jensen blijkt het wederzijds. Hij vond de stageperiode bij de TROS verschrikkelijk.

    • @ Angelo

     Meneer Jensen kwam binnen bij ons en ik had “de eer” om hem af en toe te begeleiden.

     1. Als ie al kwam opdagen was ie al tijd te laat op z’n afspraken.
     2. Ik vroeg hem wel eens wat uit te zoeken ivm een programma, meneer deed het niet en hing maar achter z’n buro.
     3. Hij was extreem lui.
     4. Hij riep eens tegen een dj “als het effe kan werk ik jou er uit”.

     En toen werd er afscheid genomen van meneer.
     “Aardige carriere”? ……………heb ik iets gemist?
     Ik weet dat een aantal destijds Veronica – VOO collega’s dezelfde ervaring hadden.
     Maar er waren er ook die met hem weg liepen.

     Maar mijn beeld van hem is “niet zo best”. Maar ja, dat weten-zien de mensen, lees publiek, niet hé.

     • @ Juul: Daarom is het ook goed om het hele verhaal te kennen om een beter beeld te vormen over iemand. Want de negatieve dingen die Jensen over de TROS losliet plaatste ook weer vraagtekens. En natuurlijk had hij toen al dat recalcitrante imago, zal ook wel leeftijd zijn geweest.

      Met aardige carrière bedoel ik o.a. zijn job als programma directeur bij Veronica FM, het lobbyen in Den Haag voor de FM frequenties voor hetzelfde Veronica FM, zijn TV programma (ook al vond niet iedereen het wat, toch wel internationale sterren die plaats namen op de rode bank). De TV show had een te lage drempel helaas, terwijl ik toch wel denk dat hij beter had gekund. Want hij kan zeker kritische vragen stellen dan enkel onzin verkopen. Maar degenen die daar ook in geloofden zeggen frappant genoeg hetzelfde als jij zegt: hij is lui.

  • Leer eerst eens schrijven en normaal gebruik van leestekens voordat je jezelf begeeft op het internet en je mening gaat verkondigen.

 2. Ik hoor toch veel liever Rick Romein en Niels van Baarlen dan al die onzin die er uit die Marieke komt die bij Mattie zit. Of andere waardeloze sidekicks. Vind Romein en van Baarlen prima toevoegingen. Zonder hen was het programma van Evers ook de helft minder. Die discussie partners heeft Wilfred ook nodig. Zonder hen is Genee niet veel. Dat geld ook voor de TV variant met Gijp en Derksen.

 3. Wat Veronica betreft zou Talpa eens moeten gaan kijken bij Q-Music of radio 10. Van radio 10 zou je bijv. Rob van Someren kunnen halen of zet Marc Adriani er zelf neer. Voor degenen die hem niet kennen: Hij presenteerde jaren lang op NPO radio 2 het platenpaleis en was programmadirecteur radio bij BNNVARA voordat hij naar Talpa overstapte.

 4. Hm, nu ik dit zo lees, waar is de column van Patrick Kicken gebleven? Het is van de website verwijderd?

  Column is sleeping with the fishes? Wat gek…

  Of zou er iemand op het kantoor van Talpa zeer woedend zijn geweest na het lezen van alle reacties (stuk of 40) die eronder stonden?

  Marc Adriani misschien?

  Het was wellicht too much… Ik ben toch benieuwd wat er gebeurd is na het verschijnen van dit nieuws vanmorgen.

  Daarover gesproken: de bakken met stront die Rick en Niels over zich heen krijgen is onterecht. Ze zijn meer dan enkel “meelopers”. Dit zijn ouwe rotten in het vak, en hebben zeer zeker een stempel gedrukt op de radio, de show van Evers, en doen dit met Veronica Inside net zo. Rick is een echte Hagenees, en zegt wat er op zijn tong ligt. Daar hou je wel of niet van. Hij is echt, in het dagelijkse leven (ik ken hem niet persoonlijk) moet hij net zo zijn. Ik denk zelfs nog een tandje echter en rauwer dan op de radio. Niets mis mee.

  • Column is weg omdat de volledige inhoud inmiddels ingehaald is door de actualiteit. Kicken was in de veronderstelling dat Martijn Muis de nieuwe ochtend jock was en Veronica dus totaal geen investeringen meer deed voor de toekomst. Nu blijkt dat Muis tijdelijk invalt. Totdat men de nieuwe middagshow van Veronica georganiseerd heeft. En dat Genee en co dus wel de ochtend gaan doen. Dus zo’n column laten staan heeft dan weinig zin.

  • Over Rick Romein heb je gelijk Angelo. Hij heeft een grote staat van dienst op het gebied van radio. En is ook veelal achter de schermen belangrijk geweest voor diverse stations. Waaronder het geweldige hitradio Veronica waar hij verantwoordelijk was voor o.a. het format en de muziek. In het format van Edwin Evers was een type Rick Romein ook belangrijk. De discussies en gesprekken waren hetgeen waarom mensen afstemde op die ochtendshow.

   • Zou kunnen Ice, je weet maar nooit natuurlijk, ik dacht meer van joh, het staat er toch al, wat maakt het uit. Soms dan kunnen dingen juist verrassend verlopen, juist laten staan toont ook karakter want de discussie over de naam Veronica zelf was wel aardig interessant aan het worden. Ik ben nog altijd van mening dat die naam terug gegeven moet worden aan stichting Norderney, gekoppeld aan 192TV dat dan Veronica kan gaan heten. Zoals het toen was, stukje nostalgie. Want enkel mensen boven de 40 weten wat Veronica nog betekende. Jongeren niet.

 5. Komt er nog een vroege ochtendshow tussen 05:00 en 07:00 uur? Om 07:00 uur starten me de gepresenteerde programmering op doordeweekse dagen, is wel laat. Patrick Kicken maakte vanaf augustus 2005, tot en met juni 2008, een volledig ochtendprogramma tussen 05:00 en 09:00 uur. Veronica Inside is perfect voor de namiddag. Voor de vroege ochtend is het met twee uur zendtijd wel wat mager.

  • 4 uur ???????? 4 uur niks-kunners , nakwekkers en hardroepers op ’n radio ????? Dit kun je de luisteraars niet aandoen, alhoewel,,,, die paar die naar hen luisteren ?? Ergens las ik over Rob van Someren,,,,,dat is de enige goeie DJ , althans die ik ken ……………

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*