Veronica Inside komt toch terug

Veronica Inside gaat na de zomer toch weer van start, wat betekent dat Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp vanaf 11 september 2020 weer uitzendingen van Veronica Inside met elkaar gaan maken.

De gesprekken die de heren met elkaar en met John de Mol hebben gevoerd naar aanleiding van de onenigheid in de aan racisme gewijde uitzending van 22 juni, vormden voldoende basis om het komend seizoen weer met elkaar aan de tafel van Veronica Inside te gaan proberen. De drie voetbalexperts zijn daarnaast als analisten betrokken bij de uitzendingen van de Champions League die vanaf 7 augustus a.s. bij SBS6 te zien zijn. 

7 Comments

  1. Johnnie Boy heeft vast met hel en verdoemenis gedreigd (procedures vanwege contractbreuk) en toen was het weer koek en ei….

  2. Natuurlijk, contract is contract, dat is toch geen rocket science en hadden de heren toch ook wel kunnen weten? Al die heisa voor niets al die maanden.

  3. Dit was me allang duidelijk. Voor de bühne roepen dat je niet meer geloofwaardig bent als je doorgaat met het programma. En vooral blijven roepen dat je gaat stoppen. En vervolgens zeggen dat het programma door moet van John de Mol. Winst voor iedereen. Want Genee, Gijp en Derksen kunnen toch een flink zakcentje blijven verdienen. De geloofwaardigheid naar het publiek toe kunnen ze nu uitleggen als een daad van de Mol. En het aantal kijkers in het nieuwe seizoen zal na deze soap verdubbelt zijn. Slim gedaan van de heren. Allemaal vooraf opgezet.

  4. Zie je wel. Ze gaan toch weer door.
    Dit was gewoon aandacht relletje.
    Doen ze wel vaker bij de Talpa zenders en programma’s

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*