Hélène Hendriks op de Perstribune

Zondag 2 augustus zijn tv-presentator Hélène Hendriks en het zeilduo Annemiek Bekkering en Annette Duetz te gast in het media- en sportprogramma De Perstribune, tussen 12.00 en 14.00 uur bij MAX op NPO Radio 1. De Perstribune wordt deze week gepresenteerd door Jeroen Stekelenburg.

Hélène Hendriks
, de mediagast in het eerste uur van De Perstribune tussen 12.00 en 13.00 uur, is een van de vaste ‘sportgezichten’ bij FOX Sports en Veronica. Vanaf komend weekend is ze, na een lange voetballoze periode, weer terug in actie met de FOX Sports Eredivisie Comeback. Vrijdag volgt bij Veronica de hervatting van de Eredivisie. Intussen wordt Hendriks ook steeds vaker genoemd als nieuwe presentator van Veronica Inside.

Annemiek Bekkering en Annette Duetz, de sportgasten in het tweede uur van De Perstribune tussen 13.00 en 14.00 uur, zijn tweevoudig wereldkampioen zeilen in de spectaculaire 49er FX: een razendsnelle boot, zonder kiel. Bekkering en Duetz waren dan ook zeker medaillekandidaat op de Spelen van Tokio. Binnenkort start alsnog de voorbereiding op een nieuw olympisch seizoen.

In De Perstribune signaleert de vaste mediadeskundige Ron Vergouwen opvallende mediatrends uit heden en verleden.

De Perstribune wordt gepresenteerd door Jeroen Stekelenburg, verslaggever en presentator van NOS Studio Sport. Hij vervangt komende zondag de vaste Perstribune-presentator Margreet Reijntjes.

De Perstribune
Elke zondag van 12.00 tot 14.00 uur
Bij MAX op NPO Radio 1
www.maxvandaag.nl

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*