Vacature: Social Media Marketeer/ Growth Hacker

Wij zijn op zoek naar een Growth Hacker voor een Nederlandse platenlabel, welke internationaal toonaangevend is op het gebied van dance.

Functieomschrijving & Werkzaamheden
Vanwege uitbreiding van het strategische Marketingteam van onze swingende opdrachtgever zijn wij per direct op zoek naar een ervaren Growth Hacker! Ben jij degene die alle streaming en overige online platformen van binnen en van buiten kent?

Vaardigheden
Kan je een groot deel van onderstaande skills afvinken? Wil jij niet alleen weten hoe, maar ook waarom online platformen werken? Is het internet als een spel voor je en kan jij op gevoel elk algoritme kraken? Heb je enkele jaren ervaring als creatief online marketeer met bewezen resultaat als Growth Hacker? Hou je van strakke deadlines? Heb je toevallig ook nog Development skills, dan is dat zeker een pré. Jouw Engels moet heel goed zijn en we zoeken iemand die het “met zijn allen” wil gaan doen, waar werken van 09.00 tot 17.00 uur in deze branche voor bijna niemand heel standaard is.

Herken je jezelf in al het bovenstaande, of laten we zeggen, bijna al het bovenstaande? Dan hebben wij de leukste werkomgeving met de leukste collega’s en de fijnste muziek op de achtergrond! Neem contact op met heleen@heleenrecruits.nl voor jouw reactie, dwz een CV en een enthousiaste, spontane motivatie.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*