Uitzending RTL Boulevard gestaakt wegens ernstige dreiging

De uitzending van RTL Boulevard gaat vanavond niet door, vanwege een ernstige bedreiging. De studio van Boulevard aan het Leidseplein in Amsterdam is ontruimd. Afgelopen dinsdag werd misdaadverslaggever Peter R. de Vries kort na de uitzending van RTL Boulevard neergeschoten op straat.

„We hebben informatie gekregen van de driehoek van Amsterdam. Dat heeft ons doen besluiten om vanavond niet live uit te zenden vanaf het Leidseplein”, laat een woordvoerder van RTL op zijn beurt weten over het programma. „Vanavond zenden we een herhaling uit van woensdagavond, de ode aan Peter. Over hoe we morgen verder gaan, zijn we nu in overleg. Veiligheid staat boven alles.” De studio van Boulevard aan het Leidseplein in Amsterdam is ontruimd, meldt RTL Nieuws.

De politie zou berichten hebben onderschept van criminelen waarin de optie van een aanslag met een raketwerper of automatische vuurwapens werd besproken. 

update: Ook vandaag geen uitzending, maar vanaf maandag zal RTL Boulevard wel weer gaan uitzenden.

Bron: RTL Nieuws

4 Comments

  1. De kudde mensen vinden nu dat RTL Boulevard maar weg moet van het Leidseplein en dat de beveiliging moet worden opgeschroefd in de media. Dat is echt weer dat omgekeerde waarheid denken.

    Dit probleem moet structureel worden veranderen. Dit soort criminaliteit moet letterlijk van de kaart geveegd worden. Aanpakken die handel, opsporen en schieten als dat nodig is. Vast zetten en de informatie er uit slaan. Hoge en lange straffen en ontnemen van rechten. Rechten die zij zelf ruimschoots hebben overspeeld. De criminaliteit als geheel aanpakken in Nederland. Het Marokkanen probleem wat is gewoon benoemen maar ook op de rest jagen. Iets doen aan het drugs probleem en stoppen met dat verheerlijken van rappers, YouTube en realitysterretjes die zich achterlijk gedragen en het stoppen met series als Mocromaffia. Niet doen alsof dit nou eenmaal bij deze tijd hoort en het normaal vinden maar het het de kop in drukken en niet doen alsof het normaal is. En dat geld ook voor types als Lil Kleine en verwende voetballers die stoer met criminelen op de foto gaan.

    • Ja, dat kunnen wij nu wel willen, maar D. Geerman loopt over een aantal jaren gewoon weer op straat. (Net als Volkert van de Graaf nu.)

  2. Ik vind het ronduit belachelijk dat RTL op het Leidseplein zit in Amsterdam en dat alle bekende Nederlanders de halve stad moeten doorlopen om er te komen omdat er geen parkeerplek voor de deur te vinden is. Zoek een lokatie waar veilig en met bewaking pal voor de deur geparkeerd kan worden, die zijn er zat !! De tijden veranderen !

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*