Twee Lovie-nominaties voor Triple en NLZIET

De Lovie Awards, de enige pan-Europese prijzen die online excellentie eren, hebben Triple en NLZIET genomineerd voor twee Lovies! Het vernieuwde platform ontving een nominatie in de categorieën ‘News & Entertainment’ (Apps, Mobile & Voice) en ‘Music & Entertainment’ (Websites).

De Lovie Awards eren organisaties en creatieven die echt gebruikmaken van de kracht van internet, van topweb- en creatieve netwerken en uitgevers van inhoud tot culturele en politieke organisaties en individuele makers. Naast de juryprijs, kan ook het publiek een prijs uitreiken waarbij er gestemd kon worden tot 6 oktober 2022. 

In 2020 onderging NLZIET een groot rebrandingproject, waaronder een revisie van het bestaande platform. Het doel van het vernieuwde platform van NLZIET was om het ontwerp, de branding en de technologie van het platform toekomstbestendig te maken, zowel aan de front-end als de back-end. Het vernieuwde platform is afgestemd op de wensen van de kijker, met een focus op personalisatie, gebruiksvriendelijkheid, vindbaarheid en een natuurlijke kijkervaring.

De samenwerking tussen NLZIET en Triple startte in 2014. In de loop der jaren heeft Triple een ​​moderne en gebruiksvriendelijke interface gecreëerd, diverse functionaliteiten toegevoegd en de app en website, SmartTV en ConnectTV geoptimaliseerd. Dit resulteerde in een sterke co-creatie relatie.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*